Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stałe 300 ms.

Dr. Nijanpasu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś tydzień temu gra zaczęła mi tak strasznie lagować.. Jeszcze tydzień temu było ok. max. 50 pingu a teraz nagle 300 pingu i to stałego.. W innych grach jest normalnie około 80 pingu np. B&S. Najlepiej to nie jest, ale da się grać. A w LoLa nie. Co zrobić?

Opublikowano

Wyłącz działające programy w tle np. skype, przeglądarkę lub inne programy które potrzebują neta do działania. 

Może tez być to spowodowane tym że ktoś z twojej rodziny siedzi tez na tym necie i może coś pobiera, gra albo sąsiad Ci podpierdziela neta ^^

Opublikowano

Nie mam nic włączonego. Moja mama ogląda tylko serial, a sąsiad nie zna hasła do Wi-Fi xD

Może to wina wtedy tkwi w oglądaniu serialu przez twoją mamę ^^ lub dostawca od którego masz net daje dupy :((  

Edit. poszperałem coś i znalazłem że zakończenie procesu "PMB.exe" po włączeniu launchera League of Legends zmniejsza ping. Tylko za każdym razem jak włączysz launcher musisz zakończyć ten proces. 

Opublikowano

Może to wina wtedy tkwi w oglądaniu serialu przez twoją mamę ^^ lub dostawca od którego masz net daje dupy :((  

Właśnie kur** Gawex to tępe gówno i mówię, żeby zmienić to gówno, ale nieeeeee ._. Serio myślisz, że serial ciągnie tyle neta, żeby z 50 pingu do 300 wjechało? xD

Opublikowano

Właśnie kur** Gawex to tępe gówno i mówię, żeby zmienić to gówno, ale nieeeeee ._. Serio myślisz, że serial ciągnie tyle neta, żeby z 50 pingu do 300 wjechało? xD

Przeczytaj edita wyżej. No jeżeli masz tak słabego neta to jest to możliwe ^^

Opublikowano

Przeczytaj edita. No jeżeli masz tak słabego neta to jest to możliwe ^^

mam 5mb/s ._. kurde jak ja nienawidzę tego, że mieszkam na tej pier***** wsi i tu mam ograniczenia z netem i dostawcami neta -.-

Opublikowano

mam 5mb/s ._. kurde jak ja nienawidzę tego, że mieszkam na tej pier***** wsi i tu mam ograniczenia z netem i dostawcami neta -.-

Zakończenie procesu "PMB.exe" po włączeniu launchera League of Legends zmniejsza ping. Tylko za każdym razem jak włączysz launcher musisz zakończyć ten proces. 

Widać nie dotarłeś do edita.

Opublikowano

Zakończenie procesu "PMB.exe" po włączeniu launchera League of Legends zmniejsza ping. Tylko za każdym razem jak włączysz launcher musisz zakończyć ten proces. 

Widać nie dotarłeś do edita.

Widziałem go, ale napisałeś mi o tym, że mam słabego neta. W dodatku to nie jest rozwiązanie problemu. Do tego czasu nie musiałem wyłączać procesów.

Opublikowano

Widziałem go, ale napisałeś mi o tym, że mam słabego neta. W dodatku to nie jest rozwiązanie problemu. Do tego czasu nie musiałem wyłączać procesów.

Ok. To chyba wina stoi po stronie dostawcy. 

Opublikowano

Też na wsi mieszkam i mam z tym problem :D, może masz po transferze już, albo Cię w balona robią xD

Mi jakimś cudem w tydzień poszło 25gb transferu :D

Opublikowano

Też na wsi mieszkam i mam z tym problem :D, może masz po transferze już, albo Cię w balona robią xD

Mi jakimś cudem w tydzień poszło 25gb transferu :D

to znajdz laske wkoncu Kappa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...