Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atlantiss (i nie tylko) - Co w tej grze robić z goldem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, że temat przewodni forum to Multiplayer Cheats (kappa) to mam do was pytanie, dziennie ciskam 20-30k golda z bota i nie mam już co z tym robić. Dawać jakieś pomysły.. Rozdać biednym? Kupić Copper Ore za 20k od stacka? A może poszukać lokalnego domu publicznego i przetestować night elfki? Aktualnie zacząłem kupować każdą klase po 25k od szt, bo panicz, władca i mistrz hearthstone'a nie może sobie zaprzątać głowy levelowaniem ;D. Myślałem żeby sobie zrobić cały schemat profesji na tych przyszlych altach żeby łapały synergie i kasa sama się kręciła jeszcze większa tyle, że na c**j mam płynąć w goldzie jak ja już teraz nie mam co z tym robić?

A i informacji czego używam ode mnie nie dostaniecie, raczej.. ;D

Myślałem nad jakimiś fajnymi mountami, są jakieś u vendorów? Głównie myślę nad flying mountami.

518831445005751729602.png

Opublikowano

Mounty na AH, z repek itp. a jeżeli masz aż tak duży problem z goldem to stań w Orgri i napisz na czacie, że rozdajesz golda a ludzie się zejdą.

A tak btw. to nie jest stare MultiPlayer Cheats a MultiPlayer Community.

Opublikowano

Mounty na AH, z repek itp. a jeżeli masz aż tak duży problem z goldem to stań w Orgri i napisz na czacie, że rozdajesz golda a ludzie się zejdą. A tak btw. to nie jest stare MultiPlayer Cheats a MultiPlayer Community.

Jakieś wskazówki gdzie są jakieś fajne mounty do kupienia za repe itd? 

To jest stare MultiPlayer Cheats, wystarczy spróbować wejść przez telefon chociażby żeby zobaczyć logo jakie powinno reprezentować to forum. ;D

W moim serduszku już na zawsze to będzie prawdziwe mpc, a nie udawanie, że community.

518831445005751729602.png

Opublikowano

@GunZ1313

Ja gram night elfką ;D

Mounty to najlepszy wydatek, jakiego bota używasz?

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

1. MPC nie jest już tym, czym było kiedyś. Zmienili sie właściciele, zmieniło sie motto przewodnie ;)

2. Najlepiej przykisić na paru postaciach bo gold zawsze sie przyda, a jak już bardzo chcesz wydać to ah jest pełne różnych mountów/ petów. Możesz także dogadać sie z kimś i kupować za golda itemy z itemshopu

1377430129-U769346.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...