Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego warto zagrać w BD ?

Sashimo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie dla czego warto zagrać w tą produkcję ??

słyszałem o tym wiele ale jakoś za bardzo się nie interesowałem i dla tego piszę ten temat bo jeśli ktoś był zainteresowany to pewnie wie :P tak że możecie wypisać zalety tej gry ??

PS: gram w B&S ale przez Wiedźmina klimaty mi się pozmieniały :P

1452284540-syg_sashimo.png

Opublikowano

Jest to bardzo rozbudowana gra. Chyba nie ma w niej czegoś co nie jest rozbudowane i ten klimat, to sprawia, że warto wydać 30 euro na taką grę, ale moim zdaniem popełnili jeden błąd- poinformowali potencjalnych graczy, że być może za kilka miesięcy włączą możliwość sprzedaży przedmiotów z IS (co za tym idzie- gra zmieni się w p2w. Dlaczego? Bo dzieciak mający bogatych rodziców wyda np. 200 euro w IS i sprzeda to w grze, a za "zarobioną" gotówkę będzie mógł kupić sobie najlepsze eq;) To tak jakby dali możliwość kupna eq w IS). Ja wydając na grę ponad 120 zł oczekuję, że nie będzie to nigdy gra p2w, a tutaj twórcy mi tego nie zapewniają i to mnie do niej zniechęca.

Opublikowano

@Up
Nie zrozumiałeś ;) Przeczytaj ponownie. Być może itemy z IS będą mogły być sprzedawane w grze(za kilka miesięcy), za którą np. kupujesz eq. Teraz rozumiesz? To tak jakbyś kupował walutę w grze.

Opublikowano

Ahhh, dobra - wybacz, niedopatrzenie Chociaż nadal moim zdaniem w tego typu grze ekwipunek będzie miał mniejsze znaczenie od umiejętności gry. Walka jest dynamiczna i troche zajmuje jej nauczenie. Uważam, że nie ma czym sie martwić. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...