Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WYłącza się <sam>

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć gdy prędzej siedziałem na komputerze  sytuacja wyglądała tak;

Odpaliłem Counter-Strike GO (przykład) gram sobie z 15 minut i wchodziłem po drabinie lub przechodziłem obok smoły (przy lagach) to ścinało mi komputer(lub grę) tak na 2-3sekundy i ogólnie wszystko chodziło dalej i było pikabelooo

Teraz gdy taka sytuacja się zdarzy komputer się wyłącza i tyle..    Może po to aby procesor się nie spalił,nie wiem nie jestem informatykiem&

Czy to wina kurzu który gdzieś tam się osadził?

Czy to wina radiatora? 

Miał może ktoś taki przypadek? 

Prosił bym o udzielenie jakiejkolwiek pomocy.. Daję + like i takie tam..\

dzęki

Opublikowano

Sprawdź sobie sam jak masz zasyfiony kurzem radiator i wyczyść. To samo z pastą , jak trzeba to posmaruj świeżą. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Sprawdz temperatury

Mi laptop sam sie wylaczal jak mial zbyt wysokie temperatury a potem jak cos sie w procku spalilo to po kilku minutach od wlaczenia wylaczal sie sam nawet przy 30 stopniach.

Opublikowano

Tylko że on potrafi chodzić pięć godzin i jest gitara 

Chodzi o sytuację w grach.. I to nie że odpalam grę i pach wyłączony.Tylko takie coś co opisałem,dlatego się dziwię i chciałem o porady zapytać zanim co kol wiek zacznę robić ;D

Opublikowano

To cokolwiek przynajmniej  zrób co ci doradzono.

Na forum nie ma czarodziei którzy rozwiązują problemy ze sprzętem na podstawie zerowej informacji. 

Równie dobrze możemy doradzić bezsensowną wymianę komputera, grafiki czy procesora. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

mOGLI byście mi jeszcze3 podać nazwę jakiegoś programu którym będę mógł kontrolować temperaturę?

Opublikowano

Komputer się błyszczy spamerze

Temperatura jest taka jaka powinna (nie grzeje się)

Dzięki za program

Znowu ta sama sytuacja [grajac w metina chodzi po 20godzin bez zarzutu]

Dlaczego tak sie dzieje?Grajac w csgo gdy podskakuja fps dostaje zbyt duzy przyplyw mocy? To dlaczego grajac w metina gdy zetnie mi cala gre z komputerem nic sie nie dzieje..

Pomoże mi ktos mądry?mąd$ejszy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...