Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logo pojawia się i znika

XxzioloxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, bo wczoraj na dzisiaj coś się stało z laptopem jak uruchomiłem to jak się ładuje Win 7 to pojawiał się blue screen ale zrobiłem back up o 2 dni i wszystko okey nawet lepiej laptom działa, Dzisiaj chciałem włączyć lol`a okienko logo się pojawia i po chwili znika nie ma żadnego błędu a patrzę w procesach win 7 to proces karnel po chwili się wyłączył . A gry nie mogę włączyć jak to naprawić nic nie pobierając ? 

Opublikowano

Nie napisałeś czy Ci działa launcher (albo nie do końca Cię zrozumiałem), ale jeśli tak to kliknij opcję "Repair/Napraw" mi pomogło jak miałem dokładnie to samo :) (czyli klikam 'Play' i nic dalej się nie dzieje)

916741414680034286162.png

Opublikowano
Nie napisałeś czy Ci działa launcher (albo nie do końca Cię zrozumiałem), ale jeśli tak to kliknij opcję "Repair/Napraw" mi pomogło jak miałem dokładnie to samo  :) (czyli klikam 'Play' i nic dalej się nie dzieje)

Masz prawo mnie nie zrozumieć, Jak klikam Laucher to jest te niby League of Legends i po chwili się wyłancza nie ma nić potem do patchu nie przechodzi .

Opublikowano

Ja też wczoraj musiałam cofać system o spory kawałek czasu i miałam dokładnie ten sam problem

U mnie wystarczyło odinstalować i zainstalować lola ponownie

Opublikowano

Spróbuj usunąć:

- everything inside C:\Riot Games\League of Legends\RADS\downloads

- lol_air_client and lol_air_client_config_na inside C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects
- everything inside C:\Riot Games\League of Legends\RADS\solutions

A po usunięciu zrestartuj komputer. Gdy już Ci się włączy to uruchom LoLa jako administrator. Wielu użytkownikom pomogło :)

PS. Bez ponownego pobierania jakiś plików raczej tego nie naprawisz, bo zapewne brakuje Ci któregoś z plików bądź jest po prostu zepsuty.

916741414680034286162.png

Opublikowano

spróbuj uruchomić lola jako administrator może zadziała...

spróbuj uruchomić lola jako administrator może zadziała...

Głupia odpowiedz .

Reinstall lola, i powinno być po problemie 

Nie mogę. bo niestety mam limit internetu. 
Opublikowano

Głupia odpowiedz .

Nie mogę. bo niestety mam limit internetu. 

Spróbuj pobrać między godziną 1, a 7/8, u większości dostawców w tych godzinach występuje transfer nocny.

Opublikowano

Spróbuj pobrać między godziną 1, a 7/8, u większości dostawców w tych godzinach występuje transfer nocny.

Niestety u mnie tego w umowie nie występuje, mam c*****y internet .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...