Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BnS] FIX -> E02018 i E2019 Error

yung łajt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hejooo, kilka dni kombinowałem z problemami dotyczącymi pobrania Blade&Soul a dokładnie z E02018 (problem z pobraniem plików) i E02019 error (problem z plikami, które już są na naszym komputerze), wchodziłem na różne strony szukając pomocy, aż w końcu znalazłem rozwiązanie dla tego problemu, a do reszty doszedłem sam.

pod koniec poradnika podam link do strony pomocniczej, dzięki której dostałem linki do odpowiednich plików iii wszystko mogło ruszyć do przodu.

ERROR E02018

1.

krok pierwszy, to pobranie tych dwóch plików:

BnS Lite Installer i NC-LauncherSetup

2.

zainstaluj BnS Lite Installer

3.

włącz folder NCLauncher [C:\Program Files (x86)\NCWest\NCLauncher] i odinstaluj program

4.

zrestartuj komputer

5.

zainstaluj wcześniej pobrany NC-Launcher i włącz ikonę Blade&Soul z pulpitu jako administrator

6.

włącz patchowanie na kilka sekund (potrzebne, aby zostały stworzone odpowiednie foldery) i po chwili wyłącz go

7.

pobierz Patch torrent i uruchom za pomocą jakiegoś programu do torrentów

8.

pobrane foldery podmień z folderami pobranymi przez wcześniejsze patchowanie w miejscu gdzie zainstalowałeś grę

ERROR E02019

1.

włącz ikonę Blade&Soul z pulpitu i rozpocznij patchownie

2.

z czasem, pod koniec patchowania powinien pojawić się error E02019, a wtedy należy (może to trochę potrwać, ale naprawdę działa):

znaleźć adres do pliku przez który pojawia nam się ten błąd (widoczny jest on w okienku błędu), a następnie po kolei usuwać te pliki po czym wznawiać patchowanie i tak w kółko, aż w końcu nie ściągną się wszystkie pliki poprawnie, jest ich niecałe 100mb więc nie powinno to długo potrwać

to byłoby na tyle, tutaj link do forum gdzie znalazłem pomoc dla rozwiązania problemu E02018

jeszcze randomowy screen, że wszystko działa jak powinno

8pc86z0nt17g.jpg

• Biter. zmienił(a) tytuł na [BnS] FIX -> E02018 i E2019 Error

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...