Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sytuacja na ProMT2

CurioS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam kilka pytań odnośnie serwera ProMT2. Mianowicie: dużo gra tam ludzi? jak z eq? administracja interesuje się serwerem? dużo trzeba wydać w IS? 

Najbardziej pomocne dla mnie odpowiedzi będę nagradzałem plusem, z góry dzięki.

Opublikowano

Brak graczy ponieważ to co robiła administracja to totalna porażka mówiło się właścicielowi ( Technikowi) że mamy buga i trzeba go naprawić a on mówił co mnie to interesuje 

mVfQ35j.png

Opublikowano

Witam! Mam kilka pytań odnośnie serwera ProMT2. Mianowicie: dużo gra tam ludzi? jak z eq? administracja interesuje się serwerem? dużo trzeba wydać w IS? 

Najbardziej pomocne dla mnie odpowiedzi będę nagradzałem plusem, z góry dzięki.

Ludzi +- 200 bez reklamy ktora nie ruszyla do konca. W IS nie trzeba nic wydawac bo wszystko masz w grze

Z tego co wiem wiele ludzi tam nie ma, a administracja nie widać nie słychać. Polecam jednak nowsze servery forfan. ­

To najwidoczniej malo wiesz

Serwer nawet nawet, sporo nowości jednak brak graczy, nie przybywa nowych a stałe online to jakieś max 300.

Nie przybywa nowych z powodu braku reklamy :)

Brak graczy ponieważ to co robiła administracja to totalna porażka mówiło się właścicielowi ( Technikowi) że mamy buga i trzeba go naprawić a on mówił co mnie to interesuje 

To co robili gracze (idioci) to porazka, administracja jest caly czas i nie bylo sytuacji ze byl bug i powiedzialem ze mnie to nie interesuje, kazde bugi sa usuwane z serwera ale oczywiscie znajda sie perelki ktore twierdza inaczej.

ban.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...