Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2mq0ncx.png

Witaj, na serwerze FREEBUILD,

u nas twoim celem, jest m in.

kopanie, tworzenie działek,

zbieranie itemów, surowców i monet.

2dkz329.png

154uj4z.gifKRÓTKIE STANDARDOWE INFORMACJE154uj4z.gif

IP: NETHERSV.ENCH.PL

WERSJA: 1.7.x 

Tryb: FreeBuild

UWAGA!

Serwer w trakcie przeróbki z trybu EasyHC! nie wszystko jest gotowe. To tylko zapowiedź naszego pomysłu!

Więcej informacji o na przykład DROPIE podamy niedługo!

Opublikowano

Dla mnie wersja 1.7.x nie nadaje się do freebuild, z tego co wiem wszystkie pluginy potrzebne do tego typu serwera są na wersje 1.8.x. Dlaczego więc nie zrobicie serwera na 1,8,x ?

Opublikowano

Nie?

Nasi technicy jak najbardziej potrafią zrobić kompatybilny i stabilny serwer, nie widzę żadnego problemu w wersji 1.7.x Ale cóż jestesmy otwarci na opinie graczy i z chęcią zmienimy  te wersje na 1.7.x + 1.8.x Co ty na to ?

@Edit Zmieniony, na zapotrzebowanie, aby było więcej bloczków do budowy - Więcej bloków = Więcej zabawy! 

Opublikowano

16, Pokaż mi proszę cię Gdzie cos napisałem źle? 

@Edit

Nie będę, się kłócił o ortografie, ale to raczej ty źle piszesz, naucz się pisać, polecam słownik i ucz się z niego bo jak bys wiedział to "Twój" piszę się przez ó zamknięte. 

Opublikowano

No, nie ma co drążyć tematu. Obraźiłes mnie tylko dla tego, że ja obraziłem twój - To jest typowe zachowanie przedszkolaków, Zrób lepsze jak ci się nie podoba..

Tylko po to, żeby serwer miał złą opinie. Ludzie chcą zobaczyć reklame, opinie, co inni myslą na temat takiego serwera, przez ciebie muszą widzieć typową kłótnie przedszkola za to, że wyraziłem, na twój serwer złą opinie. 

@Edit

A no! bym zapomniał, czy ty nie uważałes na lekcji Polskiego i nie wiesz co to jest dyslektyk?

Opublikowano

Specjalnie wpisałeś wyraz z błędem? A to interesujące:D

Jak taki z*******y jesteś z polskiego to złóż podanie na korektora a nie trujesz mu dupe o jego orto.

Co do serwera to chętnie zagram,ale OtherDrops jest już zbędny na serwerach FB bo szybko zabawa się nudzi.Jak macie dobry serwer to dodajcie AntyCheat.

Opublikowano

@ MatrixXHardcore

Dziękujemy za dobrą opinie :-) Daje nam to większa satysfakcję, Teraz chętnie pracujemy.

Otwieramy się również na opinie. Co ty na to, że zrobimy drop około 0.4/0.5 %? Czy taki by pasował? :-) 

Co to antycheata, posiadamy. Tego z neta - NoCheatPlus (Wystarcza on na małe serwery)

Opublikowano

@ MatrixXHardcore

Dziękujemy za dobrą opinie :-) Daje nam to większa satysfakcję, Teraz chętnie pracujemy.

Otwieramy się również na opinie. Co ty na to, że zrobimy drop około 0.4/0.5 %? Czy taki by pasował? :-) 

Co to antycheata, posiadamy. Tego z neta - NoCheatPlus (Wystarcza on na małe serwery)

Jak już ma być other-drops to tylko na diamenty i jak coś to mały (pasuje).

Opublikowano

No, nie ma co drążyć tematu. Obraźiłes mnie tylko dla tego, że ja obraziłem twój - To jest typowe zachowanie przedszkolaków, Zrób lepsze jak ci się nie podoba..

Tylko po to, żeby serwer miał złą opinie. Ludzie chcą zobaczyć reklame, opinie, co inni myslą na temat takiego serwera, przez ciebie muszą widzieć typową kłótnie przedszkola za to, że wyraziłem, na twój serwer złą opinie. 

@Edit

A no! bym zapomniał, czy ty nie uważałes na lekcji Polskiego i nie wiesz co to jest dyslektyk?

Tylko, że Ja Cie nie obraziłem. Spytałem ile masz lat bo zrobiłeś rzucające się w oczy błędy. Mówisz, że to jest dziecinne? :D

Moją prezentacje skomentowałeś "nabazgrolił jak kot pazurem" - co jest kolejnym błędem i ma się nijak do prezentacji:D Dlatego taka krytyka mnie nie rusza.

Jak dla mnie: słabo dobrane pluginy, niedojrzała administracja, serwer stoi na hostingu jakiejś serwerowni. trzy wielkie minusy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...