Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy takie eq wystarczy mi na destroyera?

morty223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak wyżej :P

już nie raz z nim przegrałem, dlatego stworzyłem nową postać, aby zacząć wszystko od nowa. Powiedzcie ewentualnie czego mi brakuje, oraz jak trudno będzie mi go pokonać z moim eq

z góry dzięki :)

post-1349300-0-90068900-1454509240_thumb.png

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszą bronią na mechaniczne bossy to Daedalus Stormbow + Holy Arrows z tym połączeniem nie polegniesz  :D A co do EQ to wymienił bym tylko Hełm na odpowiedni dla Ranger'a.

Opublikowano

Nie masz czym go bić. Golden Shower wcale nie jest taki świetny na jakiego wygląda, max penetracja to 5 części i nie masz czym bić w czasie ładowania many.

Chociaż i tym możesz dać radę. Kluczem do zwycięstwa są buffy i arena - zrób sobie jakąś szklarnie, zacznij łowić i scraftuj wszstkie przydatne mikstury. Potem zrób dużą arenę i porozstawiaj po niej ogniska i Heart Lanterny. Możesz nawet zrobić pokój driadzie, aby używała swoją aurę, lub zamknąć miód w bąbelkach żeby dostać dodatkowy HP regen. Możliwości przy tworzeniu areny jest mnóstwo, wystarczy być trochę kreatywnym.

Opublikowano

Nie masz czym go bić. Golden Shower wcale nie jest taki świetny na jakiego wygląda, max penetracja to 5 części i nie masz czym bić w czasie ładowania many.

Chociaż i tym możesz dać radę. Kluczem do zwycięstwa są buffy i arena - zrób sobie jakąś szklarnie, zacznij łowić i scraftuj wszstkie przydatne mikstury. Potem zrób dużą arenę i porozstawiaj po niej ogniska i Heart Lanterny. Możesz nawet zrobić pokój driadzie, aby używała swoją aurę, lub zamknąć miód w bąbelkach żeby dostać dodatkowy HP regen. Możliwości przy tworzeniu areny jest mnóstwo, wystarczy być trochę kreatywnym.

arenę już mam :P próbowałem go bić, nie był jakoś specjalnie trudny ale... zabrakło mi nocy xD ale dzięki za porady, na pewno je wykorzystam :D

Opublikowano

Zabrakło nocy bo zabrakło obrażeń. Tak jak mówiłem, odpowiednie potki załatwią sprawę - Magic Power, Wrath, Rage, Mana Regen to wszystko jest na obrażenia. Zbyt częste używanie potek do many nadaje debuffa który zmniejsza obrażenia magiczne, więc polecam zrobić jakiegoś Repeatera albo coś takiego (polecam strzały Holy Arrows) którym będziesz mógł zdjąć kilka probów podczas gdy mana się regeneruje. Koniecznie kup od Wizarda kryształową kulę, ona również daje buffa na magię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...