Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezenty na dzień dziewczyn

Ziela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. W szkolę jestem gospodarzem klasy i muszę coś kupować dla dziewczyn a za dwa tygodnie mam ferie więc muszę już zbierać kasę jednak nie wiem co kupić i po ile się składać. - W klasie jest 13 chłopaków oraz 15 dziewczyn. Proszę was o porządne komentarze.

Opublikowano

A po ile macie lat?

Róża + czekoladki = Zadowolona babeczka 

No chyba, że jesteście młodzi to jakieś trendy akcesoria.

Opublikowano

Po czekoladce i róży? Zależy ile chcecie wydać. Może jakieś lizaki w kształcie serca.

Opublikowano

To dzień dziewczyn, zważając że to koleżanki a nie wasze dziewczyny (kuhwa, ale byście mieli harem)...

To składacie się na tyle by starczyło na pakiet "macie i nie marudźcie": tulipan + czekolada (tutaj już zależy od stopnia lubienia tych dziewuch, albo najtańsza czekolada po 50 gr, albo składacie się na tyle by kupić po Milce).

Ja miałem trochę gorzej w szkole bo było nas 4 chłopaków na 27 dziewczyn xD

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Jeszcze macie w miarę dogodną sytuację, bo kiedy chodziłam do technikum to miałam 3 chłopaków w klasie i 32 dziewczyny ;d

Co do samego pytania - wszystko zależy ile chcecie wydać. Standardowo możecie kupić po kwiatku (tylko jak kwiatek to te róże/tulipany już niemal wszystkim dziewczynom się nudzą, więc moze inny kwiat), ­możecie dodatkowo takiego kwiatka ozdobić karteczką z imieniem każdej dziewczyny, żeby im się miło zrobiło.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Jeszcze macie w miarę dogodną sytuację, bo kiedy chodziłam do technikum to miałam 3 chłopaków w klasie i 32 dziewczyny ;d

Co do samego pytania - wszystko zależy ile chcecie wydać. Standardowo możecie kupić po kwiatku (tylko jak kwiatek to te róże/tulipany już niemal wszystkim dziewczynom się nudzą, więc moze inny kwiat), ­możecie dodatkowo takiego kwiatka ozdobić karteczką z imieniem każdej dziewczyny, żeby im się miło zrobiło.

Koleżanka ma racje, kupcie im po paprotce.

W sumie, wyjdźcie po za ramy kwiatków i prezentów. Weźcie skrzyneczkę, pudełeczko, kocioł xD Wrzućcie do środka 15 karteczek, poproście by każda wylosowała jedną, ale nie otwierała... Dopiero jak każda weźmie swoją, niech wszystkie otworzą. Na kartce treść "wszystkiego najlepszego, prezenty pewnie wam się znudziły".

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Mamy po 15 lat. Budżet no.. Jak zawsze w szkółce po dużo się raczej nie składa. Myślę, że 5 zł na jednego chłopaka będzie git. 

Opublikowano

Paczke chipsów, cola w puszce i kwiatek(będzie romantycznie) XDDD

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Każdy kwiat i jego kolor ma swój symbol, jak dziewczyna na to nie leci i się z tym nie utożsamia jakoś uczuciowo to niech powie chłopakowi to przyoszczędzi sobie 5 zł na browara. 

Po 5 zł na chłopaka przy dysproporcji (nie znacznej, ale zawsze), ja p******e xD. To co ty chcesz im Chipsy kupić? Gumy do żucia? Moim zdaniem tego typu święta są bez sensu, ale jak już macie coś kupować to nie wiem, po kwiatku chyba będzie najrozsądniej aby się nie wykosztować za bardzo. Możecie też zrzutę na pizze zrobić, ale musicie po zaskórniaki sięgnąć.  :awkward:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...