Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elfickie wzgórza - Reage Entertainment

Xel3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakieś ss z gry ? Po minimapie stwierdzam że jest dobra! Ciekawy jestem jak wygląda ta tekstura trawy bo jest strasznie jasna na minimapce.

No nic czekam na jakiś film albo chociaż zdjęcia :)

Pozdro.

Opublikowano

Jakieś ss z gry ? Po minimapie stwierdzam że jest dobra! Ciekawy jestem jak wygląda ta tekstura trawy bo jest strasznie jasna na minimapce.

Pozdro.

Raczej po tej minimapie, możan tylko stwierdzić, że jest ciulowa xD te dzefka takie symetryczne ;-;
Opublikowano

Pozdro.

Jasna jest ta trawa, ale dałem ciemniejsze oświetlenie i lepiej to wygląda. Dodam filmik jak napisałem ale tymczasowo nie mam swojego komputera :) i nie mam jak nagrać

Raczej po tej minimapie, możan tylko stwierdzić, że jest ciulowa xD te dzefka takie symetryczne ;-;

Dzięki :) dzefka nie są symetrzynie :D

Opublikowano

Tak teraz się przyjrzałem i masz rację ! :D No ale i tak jestem ciekaw jak to wygląda w grze ;p

Opublikowano

Minimapę zrobiłem innym programem niż wcześniejsze mapy tak chciałem zobaczyć czy lepiej :P

Nie są symetryczne :P

post-1086701-0-37148600-1454501035_thumb.jpeg

Opublikowano

Minimapę zrobiłem innym programem niż wcześniejsze mapy tak chciałem zobaczyć czy lepiej :P

Nie są symetryczne :P

attachicon.gifooooo.jpeg

No ta tekstura nie jest za ładna. Wiadomo każdy może sb zmienić ale jak chcesz ukazać nam lepsze prace to polecam ci poszukać teksturek WoM2. Efekt będzie o niebo lepszy :)

Opublikowano

No ta tekstura nie jest za ładna. Wiadomo każdy może sb zmienić ale jak chcesz ukazać nam lepsze prace to polecam ci poszukać teksturek WoM2. Efekt będzie o niebo lepszy :)

Właśnie to jest moja pierwsza mapka z tymi teksturkami, pracowałem wcześniej na tych standardowych z pl. I tak chciałbym poznać opinie :P

Lepsiejsze ? :P

Tylko jeszcze droga nie pasuje

post-1086701-0-24834100-1454502178_thumb.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wiem, teraz i mi się nie podoba ;) co ja zrobiłem, że ja tu wrzuciłem ;) niedługo wrzucę inna, myślę że o wiele lepsza niż ta ;)

Opublikowano

haha sam autor mapy stwierdza że jest kijowa. Nawet spoko mapka jedynie te tekstury kiepskie słabo rozbudowana. ­

Tak stwierdzam to :) Nie wiem jaki musiałem być zdesperowany, że to wrzuciłem :D

Opublikowano

Tak wiem to było głupie z mojej strony, ale dzięki za informacje nie wiedziałem ze nie można tak zrobić

Opublikowano

Mapa prezentuje się ładnie, ale widać, że jest troszeczkę niedopracowana.

Mimo wszystko łap plusa i czekam na kolejne wstawki ;]

Opublikowano

Tak jak napisał Vatu. A po samym moście niedałoby sięchodzić bo masz nałożoną blokadę na gorach w miejscu mostu. Nie podoba mi się ta mapa, te tekstury mnie odrzucają. Pracuj dalej ;)

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Tak jak napisał Vatu. A po samym moście niedałoby sięchodzić bo masz nałożoną blokadę na gorach w miejscu mostu. Nie podoba mi się ta mapa, te tekstury mnie odrzucają. Pracuj dalej ;)

Wrzucam już na forum kolejna :)

Opublikowano

Od czegoś trzeba zacząć, jakoś trzeba ćwiczyć

Temat do zamknięcia :) Zapraszam do tematu z nowsza mapa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...