Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek zł - a serwer jaki wybrać?

SathMenthu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Interesuje mnie na jakim serwerze opłaca się teraz grać jeśli myślę o zarobku na zł (np.sprzedaż yang) - wiem że to nielegalny i grozi za to ban. Ale nie wiem który serwer wybrać - privy/globale

Opublikowano

Jeżeli chodzi o prywatne serwery no to najbardziej chyba opłacało by się zagrać na Ravii 

Na globalnych serwerach znudziło mi się grać :D Kto wie może jak by dali nowy serwer to bym się pojawił. Wtedy np. mógłbyś sporo zarobić. Gra zaczyna się od nowa to na allegro nie sprzedajesz 10 kk / 100 kk tylko nawet po 1kk i pamiętam że kiedyś nawet sprzedawałem postacie 30 lvl gdzie latałem na m2 BoB czy jakoś tak ;) W 1 dzień mogłem śmiało wyciągnąć 40-50 zł ! :)

Opublikowano

Grając na vesterisie 3 miesiące temu, dało rano wyciągnąć 100 zł+ dziennie lajtowo :P dlatego pytam który serwer teraz jest opłacalny

Opublikowano

Co do serwerów globalnych to największy zarobek jest na... botach, które stawia się zazwyczaj od eventu do eventu a więc na ten moment polecam rozejrzeć się po serwerach prywatnych MEDIUM lub HARD - największy popyt.

zandia_sygna.png

Opublikowano

Interesuje mnie na jakim serwerze opłaca się teraz grać jeśli myślę o zarobku na zł (np.sprzedaż yang) - wiem że to nielegalny i grozi za to ban. Ale nie wiem który serwer wybrać - privy/globale

Pierdol granie xD Postaw swój serwer xD

64562221938.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...