Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Testy na prawko, gdzie się uczyć?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ja zdawałem to nasz nauczyciel polecił nam www.forum.prawojazdy.pl - ludzie sami dodają pytania, które pamiętają z egzaminów, fajna sprawa :)

Możecie spotkać mnie pod nickiem Haapaj

Beztytulu_hsnqrqr.png

Opublikowano

Dostałeś książkę od Instruktora + płytę? to z nich się ucz, niczego innego chyba nie potrzeba wszystko tam jest, zrób kilkadziesiąt razy te testy i pewnie będziesz miał kilka pytań na teorii i przeczytaj books'a jak masz jeszcze raz dokładnie. Jak będziesz miał pytanie(piszę z głowy, ale treść chyba ta sama) "czy dziecko, które brało leki psychotropowe może zdawać w przyszłości prawo jazdy?" to odpowiedź, że NIE.(ja miałem styczność z tym pytaniem). Ale chyba tych pytań już nie ma bo wycofali.

Opublikowano

Z pytań ABC tych o wiedzy z pierwszej pomocy itp mam zawsze maksa bo są łatwe w tych pierwszych 20 robię zazwyczaj kilka błędów, powtarzam na płycie jest jeden wielki ch... 2300 pytań a jedno pytanie powtarza się 15 razy... Pytam tych co zdają te nowe bo stare to każdy głupi by zdał

Opublikowano

Ja się uczyłem z płytek co dostałem w ośrodku szkolenia i zdałem za 1 razem  ;) może nie znasz do końca jeszcze przepisów ruchu drogowego ?

Na jakich pytaniach padłeś ?

Opublikowano

Ja się uczyłem z płytek co dostałem w ośrodku szkolenia i zdałem za 1 razem  ;) może nie znasz do końca jeszcze przepisów ruchu drogowego ?

Na jakich pytaniach padłeś ?

W sumie to nie pamiętam na jakich dokładnie, wiem, że na jednym i to było pierwsze pytanie była droga z pierwszeństwem na skrzyżowaniu w  prawo i samochód jechał z lewej, ja drogą z pierwszeństwem i, za szybko pytanie przeczytałem i źle zaznaczyłem, gdyby nie to to bym zdał xD

Przepisy raczej zna, to samo znaki, jak oblewam to na takich głupich pytaniach np którą z szyb trzeba wybić gdy w samochodzie podczas wypadku uwięzieni są pasażerowie, i w połowie już wiem, że nie zdałem bo źle zaznaczyłem, tak jakbym znał odp ale źle zaznaczam xD

Opublikowano

stary ja za pierwszym te nowe zdałem a rozwiązałem 10 testów

po prostu naucz się tych podstawowych zasad, prawa ręka itp i potem będziesz wiedział w jakich sytuacjach co robić

tych typu głębokość bieżnika, miganie kierunku naucz się bo ile takich pytań jest specjalistycznych ? 10 nie więcej

a reszta na logike, no k***a jak są pytania z ćpaniem alko

23d5997a573e9.jpg

Admin Cienia
Opublikowano

nie jest istotna szkoła a Twoje zaangażowanie w naukę ;)

Oczywiście, jednak słaba szkoła może nie stosować odpowiednich metod przekazywania wiedzy, tym samym utrudniając niektórym osobom jej zdobycie. Po prostu nie wszyscy mają dobre zdolności przyswajania wiedzy przez co trzeba ich wspomóc.

1294477714-U1.png

Opublikowano

stary ja za pierwszym te nowe zdałem a rozwiązałem 10 testów

po prostu naucz się tych podstawowych zasad, prawa ręka itp i potem będziesz wiedział w jakich sytuacjach co robić

tych typu głębokość bieżnika, miganie kierunku naucz się bo ile takich pytań jest specjalistycznych ? 10 nie więcej

a reszta na logike, no k***a jak są pytania z ćpaniem

Skrzyżowania równorzędne, pierwszeństwa mam ogarnięte, pytania specjalistyczne zawsze mam max, nie wiem czemu nie zdaje :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...