Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się teraz gra w jungli?

TRV14E

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ostatnio grałem w sezonie 3, bardzo lubiłem jungle, wczoraj na normalu stwierdziłem że zagram lee sinem jungle... padłem na blue :D Jak do cholery się teraz jungluje, gdzie zaczynać, zawsze zaczynało się na większości postaci na blue, a teraz nie wiem czy blue czy ta żaba czy cokolwiek, byłbym wdzięczny jakby ktoś mi wytłumaczył jak teraz grać, albo podesłał link do jakiegoś poradnika, chodzi mi ogólnie o jungle, nie o lee sina :)

Opublikowano

ja zaczynam na golemach chodzę tak żeby tylko ten duży mnie bił (chodzisz w kolko) później idę na red z śmite i potkami najpierw bijesz dużego

później idę na tego żółwia po środku i masz max hp i ja dalej idę kapic na przeciwnego jungler w zaroślach obok blue jak jest to Warwick czy fiddle to nie czekam w 75%zabijamy przeciwnika

Opublikowano

runy mam strasznie podobne a sprawdzałem na necie jakie Runy są dobre wiec masz dobre :D a kha zix jest bardzo dobra jungla dla mnie na 2 poziomie możesz łatwo iść na przeciwnicza jungle by zabić przeciwnika dodasz w skok i q skacze z Krzaków na przeciwnika i później q i ginie i masz killa zawsze zabijam tak postacie typu vi lee sin czy xin master jax quinn em

Opublikowano

Witaj przyjacielu z odległego sezonu.

W jungli nie ma schematu co masz robić, gdzie biegać, to wszystko zależy od Twojego stylu gry i zaawansowania.

Zazwyczaj Top albo Bot lane Ci pomagają w ubiciu pierwszego obozu.

Zaczynasz od żaby, od golemów, czasami nawet zaczynam od jakiegoś buffa gdy widzę że przeciwny jungler będzie chciał mi podpieprzyć, czasami od enemy buffa.

Wiesz że teraz za smite w jakiś obóz dostajesz bonus?

Wilki: wizja na Twoim "blue" terenie.

Żaba: trucizna bijąca dmg w czasie.

Blue: odnawia trochę many.

Red: odnawia trochę życia.

Wraithy: dają Ci coś typu oracle z poprzednich sezonów.

Golemy: chyba co piąty atak na stwora stunuje go.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Każdy ma inny styl ;) Musisz znaleźć swój, który będzie Ci odpowiadał :) Ja osobiście najpierw robię żabę (na poczatku smite, koledzy z druzyny pomagają do momentu aż nie zostanie mu 20% zdrowia i go ubijam) Następnie blue (z 2 lvl to już raczej nie problem), wilczki (ze smite, żeby był protect na jungle), gank na mida i reszta jungli. Trudno określić jak się teraz powinno grać, bo każdy ma inne zdanie :) 

916741414680034286162.png

Opublikowano

Dziękuję serdecznie, i miło że napisałeś o tym jakie kampy co daja bo wiedziałem że coś jest ale nie wiedziałem konkretnie co :) Można zamknac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...