Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting Fiberhost - warto zainwestować? Co o nim sądzicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Co sądzicie o tym hostingu?

Ile potrafi wyciągnąć na TNT Silver lub TNT Gold? (chodzi o ilość online na serwerze bez lagów)

Zachęciło mnie do nich to, że mają przelewy z konta serwera na konto bankowe..­

Opublikowano

­Nie polecam fiberhosta. Polecam serwer VPS z OVH.

TNT Silver - ok. 40 graczy.

TNT Gold - ok. 80 graczy (mało).

Zależy ile będziesz miał pluginów.

Opublikowano

Fiberhost to kupa złomu, na dodatek nie mają jakoś super tanio. Mimo kilku zalet takich jak wypłacanie pieniędzy z portfela to stanowczo odradzam ten hosting (tak, byłem ich klientem przez miesiąc i wiem jak to im wszystko działa - awarie, kiepskie maszyny)

Jeżeli znasz się na vps to kup ten typ maszyny (zresztą po co masz się znać ... w internecie jest mnóstwo tutoriali jak zainstalować silnik MC). LvLup.pro ma dobre serwery VPS, ewentualnie OVH, też jest git :)

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Hosting Fiberhost (a właściwie frajerhost), jest nie wielką działalnością prowadzoną przez osoby niepowołane do tworzenia hostingów, banda dzieciaków z GIMBAZJUM, nie potrafiąca napisać odpowiedzi bez błędu ortograficznego..

Konfiguracja maszyn/antyddos/jakość maszyn.. syf 2/10.

Panel oczywiscie NoZo, źle podłączone w dodatku :********

Nie polecam.

Inwestuj w VPSy [lvlup,ovh], a jak już musisz kupić MineCraft, weź sprawdzony produkt- pukawkę, miałem dzisiaj przyjemność przetestować... i jednak jest całkiem spoko :)

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

Nie polecam fiberhosta, posiadam tam aktualnie najwyższy pakiet "Tnt Diamond" za 120zł i to jest jeden wielki syf, powyżej 100 osób serwer strasznie laguje i nie wyrabia. Dodatkowo fiberhost  ma problemy z połączeniem, co jakiś czas strona nie działa, oraz maszyny nie odpowiadają.

Opublikowano

@HOMER12 Pukawka? Hahaha, Wymięka przy 50 graczach nie polecam oferta "bez limitu" oszukana :)

Ja () Hard_1337

Tyś chyba niedojbany mozgowo jest... Serio kupiles se oferte bez limitu zeby se serwer 50 graczowy stawiać?! Na 40+ ja rekomenduje VPSy :), co tu mowa o 50...

Wszyscy tutaj obecni znamy specyfikacje oferty unlimited, ale powtórze raz jeszcze.. Jaka to musi być maszyna i za ile, by stawiać takim hardom_1337 serwery 50+? Wcisnij se to w cene 28 zl.

28 zl= serwer 3GB na hostingach mc.

Na 3GB wsadzisz jakies 30 graczy...

AntyWarn:

Polecam VPSy od lvlup.pro sprzedaja sie jak gorace buleczki <3

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

Nie polecam tego hostingu same błędy i lagi zdecydowanie NIE

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

Nie polecam tego hostingu ponieważ to jest gówno nie hosting łatwo wywalić serwery połowa tam co piszą to nie działa...

» BRAK

» SYGNATURY

Opublikowano

Od fiberhosta gorszych hostingów nie widziałem, wziął bym enderchest mimo to że też jest potężnym gunwem :)
Otóż na fiberhoscie przy 4 graczach serwer ma z 14 tps... Skandal.

Poza tym panel (nie wiem jak teraz) to jakaś mieszanka multicraftu z innymi gównami ;)

bannergif.gif

Opublikowano

Fiberhost miał jedynie piękne to, ze miał automatycznie połączenie konta serwerowego z kontem bankowym..

Niestety nie mam pojęcia jak zrobić połączenie przy pomocy rcon z serwerem żeby móc na nim zarabiać..­

Opublikowano

nigdy nie słyszałem i nie brałem tam, ja moge tlyko polecić z ddr.pl bo jets u mnie i znajomych sprawdzony, sporo ofert tam mają, moim zdaniem dobra cena za to co oferują nam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...