Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana kontynentu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz napisać do supportu, że ktoś włamał Ci się na konto i zmienił kontynent na Turcje. Tylko mogą się zasłonić tym, że nikomu nie możesz podawać swoich danych, albo tym że twoje passy powinny być trudne do złamania, itp. 

Ale próbować możesz.

Opublikowano

Ja się dogadałem z supportem jak miałem u Russkich ,że doładuje kase na 1 poziom na eune i mi przenieśli.

Opublikowano

Ja próbowałem przenieść to powiedzieli że bardzo by chcieli ale muszą traktować każdego przywoływacza jednakowo i niestety tego nie zrobią. Więc wątpię

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Musisz zrobic konto z 1 lvlem na ktorym mozesz kupic rp czyli eune, najlepiej wbic 3 lvl zeby dostac te 400rp jesli uzbierasz odpowiednia sume rp na transfer to piszesz do riotu ze juz to zrobiles i wtedy przeniosą ci konto a RP z tego low konta zabiora pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Musisz zrobic konto z 1 lvlem na ktorym mozesz kupic rp czyli eune, najlepiej wbic 3 lvl zeby dostac te 400rp jesli uzbierasz odpowiednia sume rp na transfer to piszesz do riotu ze juz to zrobiles i wtedy przeniosą ci konto a RP z tego low konta zabiora pozdrawiam serdecznie

Trochę głupie to jest.. bo za taką cene to mam konto z 30lv :x

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...