Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skąd bronie, jak ulepszać?

Kycek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Wbiłem 11LVL i teraz moje pytanie.

Skąd brać bronie? Jak ulepszać?

Bo nic prawie mobom nie robię :D

wgl skąd itemy brać xD

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

ale potrzebuję jakiegoś itemu prócz zielonej potki. i skąd go niby wziąć? :D

Opublikowano

Questy, questy i jeszcze raz questy.
A jak nie questy to marketplace.

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

@Up
Questy? xD Fake info... Ten item leci z kolo, ktorym sie kreci, a dokladniej ze skrzynki z tego kola xD. Do krecenia kolem potrzebujesz takich kamieni. Leca one z bossa obok tego miasteczka. Na mini mapie zobaczysz taka brzydka mordke potwora- to wlasnie lokalizacja tego bossa. Bij go z innymi i poleci Ci te kamienie;) Jesli nie bedziesz mogl znalezc, to napisz na PW (wysle Ci zdjecie mini mapy z zaznaczonym miejscem)

Opublikowano

@Up

Questy? xD Fake info... Ten item leci z kolo, ktorym sie kreci, a dokladniej ze skrzynki z tego kola xD. Do krecenia kolem potrzebujesz takich kamieni. Leca one z bossa obok tego miasteczka. Na mini mapie zobaczysz taka brzydka mordke potwora- to wlasnie lokalizacja tego bossa. Bij go z innymi i poleci Ci te kamienie;) Jesli nie bedziesz mogl znalezc, to napisz na PW (wysle Ci zdjecie mini mapy z zaznaczonym miejscem)

Nie sądze że informacja o tym iż Viridian Transformation Stone oraz Cinderlands Transformation Stone to fake info :>

Miałem na myśli te 2 itemy.

Untitled-1.png

Opublikowano

@TampS
Na pewno przeczytałeś dokładnie to co napisał autor?;> Wbił 11 lvl, a przedmioty o których mówisz są potrzebne do transmofrmacji broni, która po takowej transformacji będzie na 20 lvl, więc nielogiczne byłoby myślenie, że chodzi o te itemy ;>

Opublikowano

@plokijR
Nie rozwijaj gównoburzy.

Co do tematu. Fucktycznie się zapędziłem, aczkolwiek te 2 itemki o których wspomniałem będą Ci potrzebne w przyszłych etapach transformacji itemu :>

Untitled-1.png

Opublikowano

@TampS

Na pewno przeczytałeś dokładnie to co napisał autor?;> Wbił 11 lvl, a przedmioty o których mówisz są potrzebne do transmofrmacji broni, która po takowej transformacji będzie na 20 lvl, więc nielogiczne byłoby myślenie, że chodzi o te itemy ;>

nie, nie na 20 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...