Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Router do 300 zł

xMrJoint

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Poszukuję routera do 300 zł ,najlepiej ,żeby był mały ping.

Z góry dziękuje za odpowiedź.

Opublikowano

Router nie zmniejszy ani nie poprawi łącza jak masz je zjebane. Będzie dokładnie to samo na nowym jak było na starym.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Ciekawe ... Jak podepne głowny kabel od internetu do laptopa to ping wacha się w granicach ~10ms a jak przez router to 40-160ms ...

Dodam ,że gram w takie gry jak Minecraft (Tryb wieloosobowy na serwerach Survival+Gildie i podczas klep to jest tragedia. Często mi rozłaczało neta podczas klep. 

Także chyba jednak coś w tym jest a poza tym mam słaby zasięg często jest to 1 kreska. Mój aktualny router to TP-LINK WR740N (najnowsze oprogramowanie jest).

Niedawno aktualizowane.

Opublikowano

Cześć, polecę Ci taki ruter http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5923866548&reco_id=fa6b61df-ca6f-11e5-8913-027f8d968121&ars_rule_id=201. Sam go posiadam, wysyła dobry zasięg  i zawsze jest silny. Nawet jeżeli mam jedną kreskę zasięgu działa b. dobrze. Nie jestem jakimś znawcą i nie powiem Ci czy on jest aż tak zaje***** , ale z tego co widzę daje rade ;) Za wprowadzenie w błąd przepraszam

Opublikowano

Czego ty wymagasz od taniego domowego routera, jest pewnie źle skonfigurowany. Zresztą to problematyczny router.

Weź polecony wyżej albo w podobnej klasie cenowej Asusa , najlepiej by był dwu zakresowy i minimum dwu antenowy.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...