Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] OTP

szymono1256

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­elo, poszukuje championa do OTP. wczesniej mainowalem supporty, ale zmudna gra znudzila mnie. chce mainowac cos na mida/top. musi byc escape i mocne combo po wymasterowaniu. nie podawajcie tylko jakis herosow dla niedzielnych graczy. za pomocna rade daje limit like. z bogiym

Opublikowano

chcesz mieć frajdę z gry to graj Quinn możesz na midzie topie jungli i adc tylko na support ie nie będzie dobry q oslepienie e doskok i escape na ulti lata z 700speedem 2 razy szybciej niż inne postacie mega frajda grac takim champem łatwa farma jak dobrze ugrasz i to ty 1 zaatakuje to pokonasz każdego solo ja np z ricen zrobiłem sobie farmę miałem chyba 6 0 na topie przeciwko niej nie miała możliwości mnie zabić bo ja od razu e i Flash a zabić ja jest łatwo wystarcza 2 skille i 3 aa mega posta jest tera

Opublikowano

Pograj Ekko, na dobrą sprawę możesz nim grać na topie, midzie i jungli. Ma mobilność, cc, shielda, bardzo uniwersalny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...