Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Need For Speed Most Wanted 2012 za darmo w usłudze Origin!

Makaroni.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

196521454439256904952.png

Cześć!

Chciałbym Was powiadomić, że od dzisiaj przez pewien czas, będziecie mogli bezpłatnie i na stałe dodać NFS MW2012 do swojej kolekcji gier na Originie.

Wystarczy wejść w ten link i kliknąć "Pobierz teraz", a gra zostanie dodana do Waszej biblioteki.

Chciałbym również zaprosić Was do MPC Racing Team, w którym będziecie mieli okazję pograć ze zgranym zespołem, a także uczestniczyć w akcjach :)

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Mam pytanie, dodałem tą gre na swoje konto origin i brata, ściągam u siebie, czy jest mozliwośc żeby przenieść pobraną gre do niego? mam słabego neta i nie chce ściagać dwa razy dla mnie i dla niego...

Opublikowano

na penai wtedy jak zalogujesz sie na swoje to daj naraw pliki i doda co trzeba wpisy w rejestrz e i duperele i bedzie smigac bez problemu

76561198125755300.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To jest na zasadzie nfs world ?

Nie, gra nie będzie F2P jak World.

Jest dostępna za darmo do odebrania tylko przez ograniczony czas, potem znowu będzie trzeba ją kupić, jeśli ktoś nie zdąży jej sobie przypisać do konta.

Opublikowano

Nie, gra nie będzie F2P jak World.

Jest dostępna za darmo do odebrania tylko przez ograniczony czas, potem znowu będzie trzeba ją kupić, jeśli ktoś nie zdąży jej sobie przypisać do konta.

Chodzi mi o to, ze swiat jest otwarty, multiplayer.

Opublikowano

Chodzi mi o to, ze swiat jest otwarty, multiplayer.

Tak, możesz jeździć swobodnie w jeździe dowolnej z innymi graczami.

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Czy tylko mi się ładuje w nieskończoność?!?!??!

Raczej to tylko problem występujący u ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...