Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Aktualna cena monet do Ultimate Team

Ravoner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualna cena monet na PC wynosi ok. 15 zł za 100k na Allegro.

Ta cena będzie wzrastać czy maleć, gdybym chciał kupić monety albo sprzedać te, które zarobiłem na trainerze?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Report, skończy się trainerowanie. 

Teraz będzie jakiś event więc cena monet może skoczyć do góry. 

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Cena będzie już tylko maleć, w wakacje będzie tragicznie. Tak samo było w 15 to i teraz pewnie. Jedynie by wzrosła jakby Ea wyłączyło webapp na PC jak było w 15.

Event to nie toty ludzie się tak nie rzucą, a obecna cena to jest z 12zl za 100k, przy skupie pewniez 6zl, mało ludzi i tak kupuje na Pc. Za to na PS4 jest git :)

Opublikowano

Dlaczego nikt nie kupuje na pc? Odnośnie coinsów na PS4, ja ostatnio kupiłem sobie kompa za 6k i nie chcę mi sie jeszcze wydawać na konsolę,dlatego kupuje coinsy na pc. 

Opublikowano

W tydzien w którym wychodziły toty sprzedawałem coinsy po 2,25 za 10k co było mega dużą ceną i szło nieźle dorobić

2tygodnie później = 10k jest za 1,30 troche masakra

Troche nie wiem dlaczego tak jest, ludzie sami robią sobie krzywdę i nie chcą przyjąć  pieniędzy, to jakby dawać komuś gotówke a on ją wyrzuca. Schodzą tymi cenami na allegro jakby mieli mózg siadełka od roweru. 

nie fajnie.

Opublikowano

Nie rozumiesz że to jest popyt/podaż . Ludzie schodzą bo im coinsy zalegają, sam wysiaduje 4M już. W wakacje będziesz miał 20k za 1zl :).

Co do grania na PC to mija się to  z sensem, co drugi odpalony 99overall albo wyłazi trainerem, na konsoli co najwyżej ci będzie lagował specjalnie, no może poza tymi exploitowcami co maja brązowo mieszane składy i one grają  jakby miały też po 99.

Opublikowano

Fajna moda się zrobiła na allegro, każdy sprzedający pisze w tytule że są to coinsy "od firmy" :D

Fajna firma a jak zapytałem o jakiś nip czy potwierdzenie że na 100% kupuje od firmy (bo przecież tak się reklamują) to nikt nie odpisał :/

Opublikowano

Fajna moda się zrobiła na allegro, każdy sprzedający pisze w tytule że są to coinsy "od firmy" :D

Fajna firma a jak zapytałem o jakiś nip czy potwierdzenie że na 100% kupuje od firmy (bo przecież tak się reklamują) to nikt nie odpisał :/

Lepsze są firmy krzaki specjalnie pozakładane na jakichś  wyspach Marshalla do sprzedaży monet i omijania podatków. Nie wiedzą tylko, że jak ktoś będzie chciał to i taki ich US  dojedzie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam pytanie dotyczące coinsów, jaka jest maksymalna ilość dziennie do zdobycia coinsów z ligi? Za zdobycie 1 ligi dostaję 15k a ile razy maksymalnie dziennie mogę ukończyć ligę? 10?

Dzienny limit to około 75 meczów. Za 80 meczów miałbyś 150, więc 75 meczów to 135 + coinsy za mecze, co wychodzi jakieś 140k dziennie.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Orientuje sie ktoś czy skupuje jakaś firma coinsy po 1zł za 10k chociaż ? 

Z tego co ja się orientuję, to najlepszą cenę mają SuperCoinsy.

FabrykaCoins to daje masakrycznie śmieszne ceny :v

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Orientuje sie ktoś czy skupuje jakaś firma coinsy po 1zł za 10k chociaż ? 

Z tego co ja się orientuję, to najlepszą cenę mają SuperCoinsy.

FabrykaCoins to daje masakrycznie śmieszne ceny :v

Co śmieszne mają... Ale teraz coisny będą lecieć tylko w dół na allegro już są po 8,5 zł za 100k. :) 

­

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Widzę ze cena nieźle poszła w górę. Jedna aukcja janusza za 1,25zł reszta bliżej 2zł  :lenny:

A nie sry jeden idiota kryb sprzedaje po 1zł jak reszta po prawie 2zł ;/ janusz biznesu

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak ten Kryb to Janusz biznesu ja pamiętam jak handlowałem w Fifie World pewne byłem pewnym źródełkiem a ten koleś tak zaniżał cene a jak pisałem do niego to odpisywał jak jakieś dziecko no cóż..

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...