Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Last Chaos - jeśli nie LC, to co innego?

mc111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim! :)

Od jakiegoś czasu rozmyślam nad powrotem do LC

Kilka razy zalogowałem się do gry żeby rozejrzeć się "co i jak", poczytałem trochę tematów na MPCforum jak i na globalnym, niestety jakoś nie przekonuje mnie ta gra już do siebie.

Stare, dobre LC raczej pozostanie tylko miłym wspomnieniem i widzę, że sporo osób ma podobne stanowisko.

Dlatego właśnie zacząłem zastanawiać się nad przesiadką, dużo ludzi pisze, że jest "wiele lepszych gier od LC"

Ok, wszystko fajnie, tylko tu pojawia się pytanie:

Jakie?

Czy możecie podzielić się jakimiś ciekawymi tytułami, "godnymi" zastąpienia Last Chaos?

Z LC bardzo miło wspominam różne lokacje dlatego fajnie byłoby gdyby gra nie opierała się tylko na jednej krainie, im więcej tym lepiej ;)

Zależałoby mi również na podobnym podziale klas, czyli dla każdego, coś dobrego

Czaro (magia), Tytan(sila), szelma(zwinność) itd.

Jakoś nie jestem przekonany do robienia miliona questów już od początku poziomu, dlatego im mniej, tym w sumie lepiej (wiele osób narzekało na farmienie pu w procku, ja akurat lubiłem tam posiedzieć)

Najważniejsze dla mnie jest to aby jednak była to gra w języku polskim, domyślam się, że jest ich niewiele, więc z braku laku anglojęzyczna ale z rodakami na pokładzie, znaczy się serwerze :)

Jeśli źle umieściłem temat to proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu (niby jest część ogólna forum, jednak tu temat powinien cieszyć się lepszym "powodzeniem" chociaż nie do końca tyczy się tylko LC :))

Opublikowano

Ja tam nie wiem jak inne jestem out of date w grach mmorpg ale polecam Blade & Soul, niestety nie jest w jezyku polskim lecz nawet minimalna znajomosc angielskiego w zupelnosci tam wystarczy ;)

Opublikowano

ColdHeartDzięki! :)

W Blade & Soul nie grałem ale muszę przyznać, że szata graficzna bardzo mi odpowiada :):)

Troszkę obawiam się tego oczekiwania przy logowaniu (jakieś odliczanie z 180 czy tam 160 sekundo-minut czy coś takiego :P bo ani to minuty ani sekundy :P)

Ciekawe czy przy koncie premium też jest takie logowanie... mam nadzieję, że nie :)

Karyvlea Dzięki za propozycję ale akurat w Rappelz grałem :)

Ogólnie rzecz ujmując pisząc o polskojęzycznych grach liczyłem na jakieś tytuł np. 3 lata wstecz do teraz (może coś wydali o czym nie wiem :) )

W każdym bądź razie dzięki Wam za propozycje :)

Opublikowano

ColdHeartDzięki! :)

W Blade & Soul nie grałem ale muszę przyznać, że szata graficzna bardzo mi odpowiada :):)

Troszkę obawiam się tego oczekiwania przy logowaniu (jakieś odliczanie z 180 czy tam 160 sekundo-minut czy coś takiego :P bo ani to minuty ani sekundy :P)

Ciekawe czy przy koncie premium też jest takie logowanie... mam nadzieję, że nie :)

Karyvlea Dzięki za propozycję ale akurat w Rappelz grałem :)

Ogólnie rzecz ujmując pisząc o polskojęzycznych grach liczyłem na jakieś tytuł np. 3 lata wstecz do teraz (może coś wydali o czym nie wiem :) )

W każdym bądź razie dzięki Wam za propozycje :)

W B&S już nie ma praktycznie kolejek, więc nie ma o co się martwić. 

Opublikowano

­Poleciłabym Aiona, ale obecnie serwer globalny (eu) nie sprzyja nowym graczom, chyba, że po stronie Asmo (ale to tylko 7 dniowy gp z tego co pamiętam). Co innego wersja US, w której nie trzeba usuwać ograniczeń poprzez kupno Gold Packów. Tylko, że tam będziesz miał spory ping.

Co innego serwery prywatne.

LC wg mnie nie opłaca się już grać. Chyba, że lubisz wracaj do starych gier :D

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...