Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[16] Pytanie Do Wirtualnych Klubów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak heh poprostu mi chodzi o wgranie tych wyzwań

Najlepiej je robić ze znajomym.

W tym samym czasie wybieracie wyszukiwanie gry w meczu towarzyskim. Musicie robić tak dotąd aż traficie obaj do tego samego pokoju (nie będzie w nim nikogo oprócz Was).

Wtedy gracie 1 vs 1. Przykładowo Ty wybierasz bramkarza, a Twój kolega napastnika. Masz wówczas cały swój skład do dyspozycji i możesz robić na boisku co chcesz, wykonując wyzwania.

W FIFA 14 można było sterować całym zespołem w grze 1 vs 1 i jeszcze łatwiej wykonywać wyzwania.

Kiedyś, w poprzednich odsłonach gry był cheat, który dawał naszej WG ocenę 99 ovr i zaliczał wszystkie wyzwania, ale teraz nie wiem czy istnieje.

Trzeba by było poszukać na jakichś zagranicznych stronach, np. rosyjskich.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Najlepiej je robić ze znajomym.

W tym samym czasie wybieracie wyszukiwanie gry w meczu towarzyskim. Musicie robić tak dotąd aż traficie obaj do tego samego pokoju (nie będzie w nim nikogo oprócz Was).

Wtedy gracie 1 vs 1. Przykładowo Ty wybierasz bramkarza, a Twój kolega napastnika. Masz wówczas cały swój skład do dyspozycji i możesz robić na boisku co chcesz, wykonując wyzwania.

W FIFA 14 można było sterować całym zespołem w grze 1 vs 1 i jeszcze łatwiej wykonywać wyzwania.

Kiedyś, w poprzednich odsłonach gry był cheat, który dawał naszej WG ocenę 99 ovr i zaliczał wszystkie wyzwania, ale teraz nie wiem czy istnieje.

Trzeba by było poszukać na jakichś zagranicznych stronach, np. rosyjskich.

My przecież w ogóle tak nie robiliśmy. :v

A znasz jakieś ruskie forum z takim za przeproszeniem gównem ? :)

Do fify 16 wątpię, że jest.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

A znasz jakieś ruskie forum z takim za przeproszeniem gównem ? :)

Nie, ale kiedyś ktoś udostępnił taki programik do FIFA 14.

Był on właśnie z jakiejś zagranicznej stronki. Nie wiem tylko, czy EA nie banowało ludzi za korzystanie z niego.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...