Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] WTFAST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam słaby internet i aby grać w lola muszę mieć program WTFast który jest za darmo na miesiąc. Jest do niego jakiś crack? (działający) lub jakikolwiek inny program dzięki któremu będę mógł grać w lola bez lagow.

I jeszcze 1 pytanie umowa mi się kończy w orange i nie wiem czy przedłużać mam zamiar wziąć internet do 80mb/s. Mam teraz internet od 1mb/s do 10mb/s i szybkość jest 2mb/s :(. I gdy wezmę do 80mb/s jaką mogę mieć szybkość?

Opublikowano

Mam neostrade do 20mb/s, wyciagam koło 18, jeśli masz podłaczony komputer przez wi-fi to polecam spróbować na kablu ethernal, zawsze internet jest szybszy, możliwe że dużej różnicy nie odczujesz ale zawsze.(u mnie jest różnica ponad 2mb), co do pingu, wczoraj odpaliłem rankeda i była tragedia, nie z mojej winy, pobrałem WTFast i rzeczywiście obniżyło mi ping z 66 do 51 co już jest spora różnica ale przede wszystkim nie było randomowych opóźnień(jak grałem wcześniej to było cały czas ok ale zdarzały się momenty gdy lagowało). Nikt Ci nie powie jaki będziesz miał internet, proponuje zadzwonić do orange i spytać, jak nie będa wiedzieli to zapytaj jaki jest czas odstapienia od umowy(pewnie tydzien-dwa), podłacza Ci internet 80mb, sprawdzisz jak działa, jak będzie ok to zostawisz a jak nie to wypowiadasz umowę. 

Opublikowano

Dziękuje za pomoc przy internecie. Dracel mógłbyś podesłać mi link do tematu z serwerami eune? A no i ten WTfast wie ktoś czy jest jakiś Crack (działający)?

Opublikowano

Dziękuje za pomoc przy internecie. Dracel mógłbyś podesłać mi link do tematu z serwerami eune? A no i ten WTfast wie ktoś czy jest jakiś Crack (działający)?

Na forum obowiązuje zakaz piractwa, więc nie pytamy o cracki.

Orange to bardzo słaby wybór jeśli chodzi o internet, weź lepiej coś osiedlowego na kablu, to zawsze działa lepiej.

Opublikowano

Nie dochodzą do mnie światło wody i chyba bez limitu mogę mieć tylko internet z orange. A da rade jakoś obejść tego wtfasta próbowałem wyczyścić rejestr i nic nie dało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...