Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam kreatywnej i łatwej do zapamiętania nazwy dla serwera.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Myślę od dłuższego czasu o nowej nazwie dla serwera bo obecna to EasyZone.pl, ale średnio mi się podoba i innym, więc pisze temat byście mi pomogli. Jaka nazwa kreatywna, łatwa do zapamiętania, ciekawa może być dla serwera EasyHC. Nie musi być HC, MC itp. w nazwie może być coś jak np. Arivia.

Za każdą ciekawą propkę z wolną domeną .pl daje +!

Opublikowano

Weź jakieś np. dwa angielskie słówka i połącz je (zmieszaj jakoś, np. kawałki tych słów jakoś zmieszaj w całość), tak aby powstało jedno słowo. Jakieś nowe, ciekawe oryginalne słówko, które będzie świetną nazwą dla serwera i odskocznią od tych pospolitych nazw. ­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Antaris ­

A coś nie związane z MPCForum i jego serwerem? :D xDD

Weź jakieś np. dwa angielskie słówka i połącz je (zmieszaj jakoś, np. kawałki tych słów jakoś zmieszaj w całość), tak aby powstało jedno słowo. Jakieś nowe, ciekawe oryginalne słówko, które będzie świetną nazwą dla serwera i odskocznią od tych pospolitych nazw. ­

No właśnie totalnie nie mam na to pomysłu by było ciekawe i kreatywne ;x Ale dziękuje za chęci pomocy

Co sądzicie o nazwie Avocadia.pl?

Opublikowano

weź nazwę jakiegoś itemka, bloku lub moba z minecrafta połącz to z którymś z tych słów "serwer, minecraft, craft, sv, sr, mc, mcs, fb, sky, land, prison, lobby, sg, quake, tnt, run, yt..." i otrzymasz coś takiego "LaVaRuN, SpongeTNT, DirtCraft, Stone-Sky, MarchewkaSV, CreeperMC..." dodaj do tego domene .pl lub .net i masz nazwę serwera jedyną taką.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

PigZone

Początkujący Programista // C# // JavaScript //

Twórca Gier // Android // PC - // unity

Aktualne Projekty:

DarkVision - Horror / hybryda 

Opublikowano

Ostatecznie wybrałem Lastivia.pl

Nazwa mi się bardzo podoba i jest prosto do zapamiętania no i wpada w ucho według mnie.

Za każde ciekawe propozycje i sposoby nadam teraz +

Dziękuje za pomoc a temat można zamknąć.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...