Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grać M4a1-s czy m4a4?

_eMek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obecnie polecam grać tym z czego lepiej Ci idzie. Jeżeli już grasz np. m4a1 to nie zmieniaj na m4a4. Aktualnie to bez różnicy.

PS. Proszę nie hejtować z teksten "M4A4 i tak lepsze" itp. Niech gra tym czym potrafi.­

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej. Graj tym z czym Ci lepiej idzie. M4A4 ma więcej strzałów, ale ma też swoje minusy. Tak samo M4A1-s ma tłumik, można zabić, ale też ma swoje minusy.

Opublikowano

Aha jak dla was tlumik jest wazny to plez xD Jak ktos ma glosno csa to i tak uslyszy m4 z tlumikiem a 60 ammo to jest malutko. 1 scan i juz masz prawie przewalone. Ja bym bral m4a4

Opublikowano

Zależy czym Ci się lepiej gra. Zagraj na botach/dm po 20 minut każdą bronią to będziesz wiedział czym lepiej Ci się gra. Ja osobiście wolę m4a1, bo jakoś łatwiej mi się ogarnia spraye.

tenor.gif

Opublikowano

Oczywiście że m4a4 ma więcej kul niż m4a1-s, łatwo idzie nauczyć się spray'ować tą bronią, odrzut podobny do ak-47, szybciej strzela niż m4a1-s.

Opublikowano

Z a1s łatwiej hedy wchodzą , a z a4 łatwiej skontrolować full auto tak mi się wydaje. Dlatego polecam m4a4

Opublikowano

Z obu broni da się zabić więc wybór należy do Ciebie (osobiście polecam je przetestować)

Opublikowano

Ja osobiście preferuje M4A1-S :P 

Kto co woli.

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Opublikowano

Skoro masz dylemat czym grac, to graj famasem i po zabiciu enemy szukaj akacza ^^

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Wróciłem do M4A4 i teraz już nic nie zmieniam. Co prawa gdy ktoś dropnie mi m4a1-s to strzelam równie dobrze jak z M4A4.

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...