Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedaż skinów PP

motorolas90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . sprzedaje gościowi skiny . suma niewielka . płaci PayPalem . i pisze że pierwszy da hajs . czy ma możliwość anulowania przelewu ? Gdzieś czytałem że się czeka trochę na przelew . a on chce od razu skiny .

Opublikowano

Jak płaci pierwszy to dla bezpieczeństwa najlepiej wydaj go od razu (kojarzę, że jakoś da się wycofać, ale nie mam pewności) np. zasil steam, albo przelej na inne konto paypal. Powiedz mu żeby przelał nie jako płatność za towar tylko dla rodziny i znajomych (dostaniesz całość bez prowizji).

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Nwm nigdy jeszcze tego nie robiłem i nwm czy jest taka możliwość ze wyśle ten przelew i może od razu anulować czy hajs wpadnie do mnie i on musi na support pisać i oni to rozpatrzą na drugi dzień np. Bo ja to chce od razu wydać

Czy długo takie przelewy trwają i on mówi że cały dzień nie będzie czekał [że niby ja go oszukam] i od razu chce skiny

Opublikowano

Nwm nigdy jeszcze tego nie robiłem i nwm czy jest taka możliwość ze wyśle ten przelew i może od razu anulować czy hajs wpadnie do mnie i on musi na support pisać i oni to rozpatrzą na drugi dzień np. Bo ja to chce od razu wydać Czy długo takie przelewy trwają i on mówi że cały dzień nie będzie czekał [że niby ja go oszukam] i od razu chce skiny

to mu odpisz ze mu jebiesz matke i zeby sie pierdolil.

A tak naprawde to scammer, nie wymieniaj sie z nim.

Opublikowano

Nie polecam się z nim wymieniać. Nie dawaj mu najpierw skinów, ponieważ może cię oszukać ! Po prostu jak nie jesteś pewny to nie wymieniaj i znajdź innych chętnych :)

Opublikowano

Nie polecam się z nim wymieniać. Nie dawaj mu najpierw skinów, ponieważ może cię oszukać ! Po prostu jak nie jesteś pewny to nie wymieniaj i znajdź innych chętnych :)

Ale jak dostanę hajs to szybko zdąży cofnąć czy zdążę już wydać
Opublikowano

na paypalu można cofać hajs w ciągu 24h z tego co pamiętam

Opublikowano

A jak wydam to jak cofnie ? PayPal mu odda czy ja będę na minusie

Jak tą kasę od razu przelejesz np. na konto bankowe, to już na pewno tego nie cofnie ;)

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Jak tą kasę od razu przelejesz np. na konto bankowe, to już na pewno tego nie cofnie ;)

i paypal będzie żądało wtedy od ciebie tych pieniędzy.

Jeśli wyśle jako przelew do znajomego to cofnąć nie można.

Jeśli jako płatność za usługi to w ciągu 40 dni może cofnąć.

Jak faktura to fake scam.

­

sygnatura.png

Opublikowano

i paypal będzie żądało wtedy od ciebie tych pieniędzy.

Jeśli wyśle jako przelew do znajomego to cofnąć nie można.

Jeśli jako płatność za usługi to w ciągu 40 dni może cofnąć.

Jak faktura to fake scam.

­

A jak on niby wysłał z aplikacji na telefonie to powinno być to zapisane w historii ? Bo chce żeby mi screena wysłał. Jak nie wyśle to będzie 100 % oszust . bo pisze ciągle ze wysłał mało się nie posra . spokojnie ja mu nic nie dam póki kasy nie będzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...