Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. 
Miałem przerwe ok. 2 miesiące od CS'a i dzisiaj wróciłem do regularnego grania. Chciałem obstawić kilka meczów na csgolounge i wyskakuje mi taki problem : 

"Looks like our boty couldn't send you an offer because your account is ESCROW blocked. Please set up a Steam Guard Mobile Authenticator, then wait 7 days"

No tak, tylko że ja nic nie zmieniałem zupełnie nic nie robiłem a przed przerwą spokojnie sobie obstawiałem meczyki i takiego komunikatu nie było.

To samo jest jak chce sobie na CSGOBestpot obstawić kilka skinów wyskakuje taki komunikat (w momencie gdy akceptuje wymiane z botem) :

"Wystąpił błąd podczas przesyłania twojej oferty wymiany. Spróbuj ponownie później. Zalogowano się na nowym urządzeniu. Aby chronić przedmioty z twojego ekwipunku, nie będziesz w stanie dokonywać wymiany z tego urządzenia przez 7 dni."

I o co tu chodzi wie ktoś jak to naprawić ? Nigdzie sie nie logowałem na innym urządzeniu, ciągle korzystam ze swojego komputera. Jedyne co robiłem to czyściłem całą historie i wszystko inne z przeglądarki którą używam. Wielkie dzięki jak ktoś pomoże.

Opublikowano

Aktywowałem ten steam mobile przez telefon.
Wszystko zrobiłem jak należy i chciałem właśnie obstawić na csgolounge i komunikat za każdym razem :

"Unexpected error! Looks like our bot couldn't send you an offer. This bot is going to be restarted" . To u mnie jakieś błędy jeszcze czy u nich na stronie?

A na csgobestpot jak chce dokonać wymiany z botem to mam blokade na okres 72h mimo tego że aktywowalem ten token cały.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

#ref ,ktos wie co zrobic mam ten sam problem ? 

Jeśli masz identyczny problem i czyściłeś przeglądarkę to musisz poczekać tydzień.

tenor.gif

Opublikowano

nic nie czyscilem jak narazie ,kiedys obstawialem normalnie ,a teraz ten problem mam ustawialem jakiegos steam guarda czekalem 15 dni myslalem ze bedzie git ale teraz jest ten ESCROW BLOCKED czekaj 7 dni ,..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...