Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wysoki var/choke, laguje gre co kilka minut

BonBox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Randomo przycina mi grę i to jest konkretny duży lag na 2 sekundy. Var wynosi wtedy 30 a choke ok 10-15. Nwm co z tym zrobić pisałem na różnych forach i nie mogę znaleźć odpowiedzi.

Próbowałem : 

-bawić się z ustawieniami , komendami , startowymi opcjami urachamiania

- zmieniłem pasty i wyczyściłem komputer z kurzu 

To próbowałem i jak narazie lipa 

Włączyłem hd tune podczas gdy grałem w cs i jakieś dużo spadki mi wychwyca na dosłownie krótką chwile. 

Opublikowano

Przed cała operacją upewnij się, że posiadasz najnowsze sterowniki do karty graficznej oraz zainstalowanego najnowszego direct x. (aby sprawdzic wersje zainstlaowanego direct x wejdz w start->uruchom-> wpisz "dxdiag" i wcisnij ok na dole pokazana bedzie wersja programu.

Krok 1: Należy przeprowadzić reinstalacje adobe flash playera, poprzez dodaj lub usun programy.
Krok 2: Należy odinstalować z systemu aplikacje Microsoft Visual C++ Redistributable i zainstalować nową wersje Nowy Visual C++ 2012
Krok 3: Restart Komputera
Krok 4: Po ponownym uruchomieniu Nacisnij alt+ctrl+del i upewnij sie ze w zakladce procesy nie ma zadnego procesu pochodzenia flash playera.

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

@554461402688252517908.png Yoshimitzu tak szczerze spytam po co to robić ? czy to nie jest moze wina dysku czy czegoś? w grach online csgo , hearthstone właśnie zauważyłem takie ściny , a np w grida autosport w karierze offline 0 ścin. Czy może to problem z internetem ? sam już nwm co robić

@554461402688252517908.png Yoshimitzu dodam jeszcze , że w menu też mam lagi np wybieram mape klikam graj i komputer zastanawia się kilka sekund , var pokazuje sie do 30 + jest lag i dopiero potem puszcza i szuka meczu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...