Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słaba jakość

motorolas90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś jaki parametr odpowiada za to że mam rozmazane naklejki na skinach podczas gry . na [F] są normalne tylko jak prosto trzymam to są rozmazane i mnie to irytuje . dawalem już te szadery itp. na wysokie i na razie nic . może coś w ustawieniach Nvidia ?

Opublikowano

Tak juz jest i tego nie zmienisz. Tak samo jest ze skinem glock | żywiołak wody. Przy [F] nie jest rozmazany a bez [F] jest taki niewyraźny :c­

Opublikowano

Daj detale shadera w csie na najwyższe. Najlepiej to wejdź na d2 bez botów i pobaw się w ustawieniach i patrz czy skin wygląda ,, lepiej ,, czy ,, gorzej ,, .

Opublikowano

Daj detale shadera w csie na najwyższe. Najlepiej to wejdź na d2 bez botów i pobaw się w ustawieniach i patrz czy skin wygląda ,, lepiej ,, czy ,, gorzej ,, .

Właśnie chyba tak zrobię . poświęcę na to trochę czasu i dam znać jakby komuś to było również potrzebne
Opublikowano

Wygladzanie jak masz wlaczone? Filtrowanie moze wini, tekstury daj na maxa i jakas wyzsza rozdzielczosc niz hd (najlepiej fullhd), chociaz nie wiem jaki masz monitor.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

w csie włączyłem renderowanie wielordzeniowe i ustawiłem filtrowanie tekstur na 4x; w nvidii przesunałem pasek na środek (pomiędzy wydajnością a jakością), ustawiłem filtrowanie anizotropowe na 4x, filtrowanie tekstur jakość - na wysoką wydajność, filtrowanie tekstur optymalizacje (obydwie) włączone, pamięć podręczną jednostki - wyłączona, synchronizację pionową - wyłączoną i to wszystko!

Teraz i tekstury mi się doczytują (nie są już rozmazane) i mam nawet więcej fpsów w csie :v #sprawdzone

Opublikowano

w csie włączyłem renderowanie wielordzeniowe i ustawiłem filtrowanie tekstur na 4x; w nvidii przesunałem pasek na środek (pomiędzy wydajnością a jakością), ustawiłem filtrowanie anizotropowe na 4x, filtrowanie tekstur jakość - na wysoką wydajność, filtrowanie tekstur optymalizacje (obydwie) włączone, pamięć podręczną jednostki - wyłączona, synchronizację pionową - wyłączoną i to wszystko!

Teraz i tekstury mi się doczytują (nie są już rozmazane) i mam nawet więcej fpsów w csie :v #sprawdzone

Dziena ziomek . jutro przetestuję i dam znać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...