Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiecie kto prawdopodobnie kupił serwer Arianea? Ja chyba wiem.

ScarHead

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przez  pewien czas miałem w zakładce odnośnik do pewnego forum serwera metin oczywiście prywatnego serwera, jak już był koniec tego serwera a mowa o Ascarial Rework w to miejsce pojawiło się forum Arianeii przypadek? W ten dzień było sporo graczy w rankingu a następnego dnia ranking był czysty a teraz owa strona nie działa już. W zespole Arianea pojawił się nowy osobnik o Nicku "Administrator" i taką też ma funkcję i ma zaledwie pare postów. Nieźle w sumie jakiś random zakłada prywatny serwer i z pewnością jest tak jak się domyślacie ukrywa swoje prawdziwe konto bo kto chciałby brnąć w to samo - płacić w IS-ie by wbić TOPkę na serwie który jest w stanie stać w zależności od sławy pierwotnego pomysłu.

Moja ocena jest taka pajace z Ascarial Rework wykupują kolejne znane lub mniej znane serwery robią z nich reworki bo jakąś część graczy posiadały te serwery więc łatwy zarobek. Czemu piszę takie rzeczy? A no chociażby, że będąc w Ascarial totalnie olewali graczy i dopuścili się porzucenia projektu po niespełna 3 miesiącach więc ostrzegam bo ta banda kupuje upadłe serwery robiąc z nich reworki naciągając ludzi z nie innym zamiarami jakie pokazali na Ascarialu.

Opublikowano

Skrót do forum Ascariala ma u mnie ikonkę serwera Arianea ponadto moderator forum taki sam i główny Admin zmienił na potrzebę dalszych wałków nazwę. W sumie ja tego nie piszę bo nie darzę zespół Ascariala szacunkiem bo po 1 miałbym powó w postaci traktowania swoich graczy jak dzieci bez słowa zamknęli serwer a pod koniec nie wchodzili dowodem mogą być rozmowy przeprowadzane na SB gdzie żaden szanujący się Admin nie pozwoliłby na takie wyciąganie brudów z serwera. Tak czy siak robię to bo być może ktoś również otworzy oczy a ta szajka nie zarobi tyle ile ma w planach.

Opublikowano

Przez  pewien czas miałem w zakładce odnośnik do pewnego forum serwera metin oczywiście prywatnego serwera, jak już był koniec tego serwera a mowa o Ascarial Rework w to miejsce pojawiło się forum Arianeii przypadek? W ten dzień było sporo graczy w rankingu a następnego dnia ranking był czysty a teraz owa strona nie działa już. W zespole Arianea pojawił się nowy osobnik o Nicku "Administrator" i taką też ma funkcję i ma zaledwie pare postów. Nieźle w sumie jakiś random zakłada prywatny serwer i z pewnością jest tak jak się domyślacie ukrywa swoje prawdziwe konto bo kto chciałby brnąć w to samo - płacić w IS-ie by wbić TOPkę na serwie który jest w stanie stać w zależności od sławy pierwotnego pomysłu.

Moja ocena jest taka pajace z Ascarial Rework wykupują kolejne znane lub mniej znane serwery robią z nich reworki bo jakąś część graczy posiadały te serwery więc łatwy zarobek. Czemu piszę takie rzeczy? A no chociażby, że będąc w Ascarial totalnie olewali graczy i dopuścili się porzucenia projektu po niespełna 3 miesiącach więc ostrzegam bo ta banda kupuje upadłe serwery robiąc z nich reworki naciągając ludzi z nie innym zamiarami jakie pokazali na Ascarialu.

Na arianeii nie trzeba bylo isa, wszystko dropilo. A nawet jesli jakis random kupil to co ? Czy serwery metina sa przeznaczone tylko dla wybranych osob nie mowie, ze bedzie ok, ale nie wiadomo.

Opublikowano

Na arianeii nie trzeba bylo isa, wszystko dropilo. A nawet jesli jakis random kupil to co ? Czy serwery metina sa przeznaczone tylko dla wybranych osob nie mowie, ze bedzie ok, ale nie wiadomo.

Nie bedzie ok, technik (flourine) to idiota ktorego kazdy zna z tego srodowiska, a sponsor dojcz ma swoje za uszami, to bedzie kolejny serwer na $ ktory postoi chwile 

ban.gif

Opublikowano

Slyszalem, ze ten flourine to kreton, ale serwer sam w sobie nie byl pod is, bo wszystko dalo rade wydropic w grze w dosyc latwy sposob.

Chyba ze poprzerabiaja cos, nie wiem nie znam sie.

Opublikowano

Slyszalem, ze ten flourine to kreton, ale serwer sam w sobie nie byl pod is, bo wszystko dalo rade wydropic w grze w dosyc latwy sposob.

Chyba ze poprzerabiaja cos, nie wiem nie znam sie.

Nie,nie pozbieraja sie bo flourine nie ma hajsu i kazdy serwer jego jest po to by zarobic $ i spierdolic :)

ban.gif

Opublikowano

Z tym że Florajn kupił arianee to prawda. Najlepiej omijać ten serwer szerokim łukiem bo wyłudzą od was hajs i pójdą wpizdu (tak jak napisał Alchemik). Pewnie i tak znajdą się gracze którzy pojdą tam i stracą czas jak i pieniądze.

Opublikowano

Z tym że Florajn kupił arianee to prawda. Najlepiej omijać ten serwer szerokim łukiem bo wyłudzą od was hajs i pójdą wpizdu (tak jak napisał Alchemik). Pewnie i tak znajdą się gracze którzy pojdą tam i stracą czas jak i pieniądze.

On jest taki sam jak Ty, Twoja replika DivineWorld i 90% reszty pseudo administratorów z tego śmiesznego forum.

Niżej od Was w hierarchii jest tylko imaguś aka Crime, Nukey aka Nevis, Asfen i Cannzas

Opublikowano

On jest taki sam jak Ty, Twoja replika DivineWorld i 90% reszty pseudo administratorów z tego śmiesznego forum.

Niżej od Was w hierarchii jest tylko imaguś aka Crime, Nukey aka Nevis, Asfen i Cannzas

Ty akurat nie powinieneś mieć prawa głosu przygłupie, najlepiej to wypierdalaj "pseudo administratorze" swojego fp reklamować gówno-serwery.

Opublikowano

Panowie trzymajmy się tematu dla przykładu podam, że celem typka F. było naprawić serwer a do końca swoich dni nawet nie dorównywał pierwotnej wersji prowadzonej przez Azprime'a. Tak czy siak chciałem to objawić ponieważ takie hieny powinny widnieć na czarnej liście MPC bo ich lepkie łapy sięgają już reworków a na to każdy się nabiera jesli chodzi o znane serwery.

Tak czy siak omijajcie Arianee, która ma wyjść niebawem jeśli nie chcecie się naciąć na oszusta i naciągacza.

Opublikowano

Panowie trzymajmy się tematu dla przykładu podam, że celem typka F. było naprawić serwer a do końca swoich dni nawet nie dorównywał pierwotnej wersji prowadzonej przez Azprime'a. Tak czy siak chciałem to objawić ponieważ takie hieny powinny widnieć na czarnej liście MPC bo ich lepkie łapy sięgają już reworków a na to każdy się nabiera jesli chodzi o znane serwery.

Tak czy siak omijajcie Arianee, która ma wyjść niebawem jeśli nie chcecie się naciąć na oszusta i naciągacza.

Arianea nie bedzie na mpc:)

ban.gif

Opublikowano

Sugerowanie,że azprime ma coś wspólnego z tym serwerem przez to,że dojcz ukradł mi CF'kę na której była domena ascariala to debilizm. Azprime robi averiona.

To Azprime robi jakis serwer? xD Na swoim Ascarialu s1 on totalnie nic, poza chodzeniem na siłownie i rozbijaniem się mazdą bez prawka nie robił. Raz na ruski rok wszedł na TS'a na 30minut z czego 29 na afku. Ascariala robił Endymion z Rudim i tym trzecim, który nie pamiętam jak się nazywał. Tak więc, proszę nie pisać, że Azprime robi jakiś serwer :)

Opublikowano

Serwer Arianea miał swoją chwałę. Teraz nie będzie tyle samo osób co wtedy, być może dlatego też, że inna osoba przejęła ten serwer. Pozdrawiam i także nie poleciłbym Ci grać na tym serwerze. Chyba, że tylko dla fanu :)

Opublikowano

Pisz za siebie.

Będzie

Nie dostałem ani grosza zapłaty to nie robiłem.Proste?proste.

Pisze za ciebie bo jestes, yebanym idiota i zlodziejem. Zbyt duzo masz wrogow.

ban.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...