Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Launcher Minecraft by Zyczu nie uruchamia się - co zrobić?

igorski10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jaki dział bo nie było takiego odpowiedniego ale dałem do moddingu bo jest polaczony bardzo z modami.

Niedziała mi launcher chodzi mi o to, że w ogóle się nie włącza nic nie wyskakuje jak patrze w menedżerze zadań to ten proces jest przez 5 sekund po włączenia launchera a potem znika albo zostaje przez następne 5 sekund z zużyciem pamięci 0,5mb-5mb.

Opublikowano

­Proponuje Ci zmienić Launcher na jakiś normalny. TeamExtream lub MagicLauncher, osobiście polecam Ci Magic ponieważ z nim nigdy nie miałem problemu by uruchomić MC, Jeśli chodzi o TE to rzadko ale zdarza się że świruje.

41468d1996045.gif

Opublikowano

­Proponuje Ci zmienić Launcher na jakiś normalny. TeamExtream lub MagicLauncher, osobiście polecam Ci Magic ponieważ z nim nigdy nie miałem problemu by uruchomić MC, Jeśli chodzi o TE to rzadko ale zdarza się że świruje.

Uzywam TE ale do modow zyczu bo jak sam instaluje forge to mam czarny ekran zamiast tego mojang i nic sie nie dzieje

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jako launchera polecam ci sklauncher i pooglądanie poradników jak instalować mody

Zyczu jest już przestarzały i zj*bany 

1149730ee7ddaf7UVMV7ZB.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

osobiscie nie polecam minecraft by zyczu z 3 powodow po 1 nie pozwala na istalacje modow spoza launchera, po 2 kraza plotki iz on posiada Key loggera, po 3 wogule nie popieram piractwa

5250340783.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...