Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy nadal są lagi w mieście ?

BonBox

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Bez sensu pytanie. To wszystko zalezy od Twojego sprzetu. Ja mam slabszy sprzet i nigdzie nie mam lagow, a w enklawe sciny mam jak cholera. Kumpel zas na nowiutkim przystosowanym sprzecie do gier smiga i ma czysciutko zero scin. Jest duzo po prostu tekstur nawrzucanych do miasta wiec u jednych beda lagi odczwulne u drugich nie. Jedyny sposob to albo usuniecie spore ilosci tekstur/dekoracji albo wprowadzanie mozliwosci wylaczania niepotrzebnych dekoracji zmniejszajacych obciazenie karty.

1429442714-U718.png

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej, wszystko zależy od twojego sprzętu. Zmniejsz jakość grafiki i zasięg renderowania mapy to powinno pomóc. Jeśli nie to lepszy sprzęt.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

co wy gadacie ja mam gtx 1060 i gra nie uzywa nawet 30% karty.... to wina tej gry

Mam i7 gtx 1060 i z przesiadki z i5 i radeona r7 265 tyle samo fps dokladnie zapisane na kartce, w grze, roznica w sprzecie olbrzymia, i postanowilem wyjebac te gre, chyba ze ktos ma jakies pomysly..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...