Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kennen

19adis20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elton

Rozkminiam czy kupic Kennena. Jest teraz w rotacji, zagrałem nim kilka gierek i wydaje się być spoko. 

Czy moglibyście podać + i - Kennena? Czy jest dobrym wyborem na śilverki. (tak wiem, wszystko jest dobre na śilverki)

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

Kennen na topa jak dla mnie dobra sprawa, szczególnie na niższych dywizjach :) Ma dobry harras, co przydaje się na lane. Brak many co pozwala na ciągłe nękanie przeciwnika, w miarę duże dmg, średni zasięg i łatwość w zdobywaniu farmy. Jest dobry 1v1 przez swój stun i nieprzeciętne obrażenia, a podczas teamfightów naprawdę się przydaje. Ult idealny, który nieraz przesądza o całej walce pomiędzy drużynami. Ponadto trudno go zgankować, gdyż posiada mega przyspieszenie ;) Niestety jest to postać dość papierowa ale to chyba jedyna z większych wad :) Gorąco polecam :)

916741414680034286162.png

Opublikowano

Kennen na silvera będzie dobry bo włączysz ulta + zhonyie i się pogubią ennemy :v

+Ciężki do zgankowania

+Dobre obrażenia w late

+Jedno z lepszych AoE ult w grze.

+ Energia

- W early jeśli chodzi o obrażenia nic specialnego.

-Jak już dasz się złapać (E na CD) to bez zhonyi pewna śmierć przez jego papierowatość d: (Ale z odpowiednim buildem nie ma wielkiej tragedii).

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Kennen na silver jak najbardziej.

+Spore obrażenia

+Trudno dogonić/zgankować

+Stun

+Ult do teamfightów

+/- Energia (czasem brakuje na E)

+ Jest dobrym wyborem na topa jak i mida

- Kiepska defensywa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...