Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak podpiąć i skonfigurować jackpota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś pomoże skonfigurować jackpota? i podpiąć go pod VPS? Prosze o kontakt skype: rekssoda00 lub ts3 : FlyWide.pl   / pokoj 62 Rabbit in Jeans / hasło : team123

Opublikowano

Omg A co jest w tym trudnego - w pliku konfiguracyjnym wpisujesz secret'y login, haslo bota, id 64 bota i admina, mysql. I pozamiatane. Do tego zapewne wymagane jest nodejs :) uruchamiaj najlepiej screenem- jeśli nie masz to apt-get install screen i odpalaj przechodząc do lokacji bota i wpisując screen node (konfiguracja).Ja (to jakiś plik który uzupelniasz).

Opublikowano

Omg A co jest w tym trudnego - w pliku konfiguracyjnym wpisujesz secret'y login, haslo bota, id 64 bota i admina, mysql. I pozamiatane. Do tego zapewne wymagane jest nodejs :) uruchamiaj najlepiej screenem- jeśli nie masz to apt-get install screen i odpalaj przechodząc do lokacji bota i wpisując screen node (konfiguracja).Ja (to jakiś plik który uzupelniasz).

Nie lepiej przez moduł forever start <app.js> ? Musisz posiadać skrypt z escrow (jeśli pobierasz z neta znajdź sobie kogoś kto naprawi ci kod) 

Pliki wrzucasz na vpsa następnie konfigurujesz + odpalasz a odnośnie strony połączenie sql i gitara. Pamiętaj że nawet jeśli znajdziesz bota to nie musi on pasować do każdej strony bo inne jest połączenie po przez socket 

btw Jeśli się mylę niech ktoś poprawi.

Opublikowano

"Musisz posiadać skrypt z escrow (jeśli pobierasz z neta znajdź sobie kogoś kto naprawi ci kod)"

Po co naprawiać skrypt z neta? Już jest kilka udostępnionych z escrow które działają :C o tym Forever start nie wiedziałem :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...