Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aparycja

Hardiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, chodze teraz do 3 gimby. Ostatnio zrobilem sobie zdjecie(a robie je od swieta) i patrze, jaki ja jestem brzydki. No k***a krechy pod oczami, zmarszczki te obok nosa(pionowe), rozbiezne lewe oko i twarz zwalona tradzikiem(a chodze do lekarza juz dlugo). No i tak mysle, czy z biegiem czasu da sie wypiekniec/wydoroslec? Bo nie chcialbym taki byc, powiecie, ze wyglad nie jest najwazniejszy, ale jest w spotkaniach/randkach. Cialo mozna poprawic za pomoca sportow, ale twarz raczej nie.

Nawet przywyklem do nieprzystojnosci i bardzo lubie robic z tego zarty sam sobie(oszukiwanie siebie).

I mozna bez problemow dawac ten temat do idiotyzmow

Opublikowano

Twarz dorośleje, trądzik znika (oczywiście leczony), włosy są mocniejsze bo nie są targane co chwile burzą hormonów. Bez paniki.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Makijaż czasami też pomocny :) A wszystko z wiekiem się zmienia.

Jeśli Ty jebiesz make-up będąc chłopem, to grubo Ci powiem. xD 

Ryj tak naprawdę zmienić Ci się może jeszcze bardzo. Mi w 3 lata ryj kuli w 1 gimbie, zmienił na normalną twarz nastolatka w 3 gimbie. Tak samo Ci się zmieni w przeciągu następnych paru lat, więc nic nie jest stracone. Zresztą... Każda potwora znajdzie swojego amatora... Do chłopa też to można odnieść. xD

Opublikowano

Jeśli Ty jebiesz make-up będąc chłopem, to grubo Ci powiem. xD

Ryj tak naprawdę zmienić Ci się może jeszcze bardzo. Mi w 3 lata ryj kuli w 1 gimbie, zmienił na normalną twarz nastolatka w 3 gimbie. Tak samo Ci się zmieni w przeciągu następnych paru lat, więc nic nie jest stracone. Zresztą... Każda potwora znajdzie swojego amatora... Do chłopa też to można odnieść. xD

No przeciez nawet nie planuje zadnych spotkan z dziewczynami w przeciagu kilku lat(nawet po liceum), bo po prostu taki ryj jak moj to jest jakas porazka
Opublikowano

Są brzydsi. Tym się pocieszaj.

Ja sama mam mega kompleksy, ale zapominam o nich przy odpowiedniej osobie. Wystarczy wyjść do ludzi, rozmawiać z nimi, po prostu być sobą a wtedy zapominasz o trądziku, zmarszczkach i całej reszcie. Nie wyleczysz awersji do siebie samego przed komputerem, a już zwłaszcza na MPC. 

Qui est le prochain?

Opublikowano

No przeciez nawet nie planuje zadnych spotkan z dziewczynami w przeciagu kilku lat(nawet po liceum), bo po prostu taki ryj jak moj to jest jakas porazka

Zmężniejesz, twarz nabierze ostrzejszych rys itd. Ciało możesz zacząć robić, bo jak Ci twarz będzie pasowała to powiesz, że masz ciało gimbusa :D  Jak będziesz miał obfitą kabzę złota to dziewczyny sama będą się prosiły o spotkania, mimo, że takie girls to szmaty to why not? Z tym okiem, które Ci zagląda to kieszeni to idź do okulisty bo samo to nie zniknie nigdy.

Opublikowano

U mężczyzn kształt twarzy, rysy i ogólny "wyraz" bardzo się zmienia z biegiem lat :) Staje się bardziej męska, "ostra", rysy robią się bardziej twarde. Jak przejdziesz burzę hormonów cera Ci się oczyści. Także spokojnie, bez paniki, wszystko przed tobą.

A tak całkiem na marginesie: wygląd owszem jest ważny, ale np ja nie lubię typowo "ładnych" facetów. Facet ma być męski, przystojny, ale nie ładny! Twarz nie musi być gładka i idealnie symetryczna, ważne żeby miała wyraz. No i coby nie wyglądała na "nieskalaną myślą ;P" Ja co prawda z ery dinozaurów, ale te kwestie się chyba aż tak nie zmieniły przez te kilka lat ;)

Ogólnie głowa do góry, będzie dobrze!

Opublikowano

­Jak dorośniesz to trądzik szybko powinien zniknąć, kreski pod oczami możesz wyeliminować poprzez kosmetyki oraz poprzez poprawienie jakości swojego snu. Jeżeli chodzi o takie dwie pionowe kreski pomiędzy brwiami to rysy i można też się ich pozbyć kosmetykami. Twarz możesz także upiększyć odpowiedniejszą dietą, zdrowszą, bogatą w owoce i warzywa.

Opublikowano

Sam chłopie miałem ten problem może nie byłem brzydki ale miałem pełno syfów na mordzie i to bylo największy dyskomfort.

Wszystko się zaczęło zmieniąć w 3 technikum i 4, twarz się zmieniła, trądzik zszedł no i teraz duże powodzenie u dziewczyn jest ale co z tego jak myślisz cały czas, byłem pryszczaty to żadna nie patrzyła, teraz jestem przystojny to zauważają.

Zmienisz się i potem wykorzystuj i baw się dziewczynami

21f0dgn.jpg

Opublikowano

­Jak dorośniesz to trądzik szybko powinien zniknąć, kreski pod oczami możesz wyeliminować poprzez kosmetyki oraz poprzez poprawienie jakości swojego snu. Jeżeli chodzi o takie dwie pionowe kreski pomiędzy brwiami to rysy i można też się ich pozbyć kosmetykami. Twarz możesz także upiększyć odpowiedniejszą dietą, zdrowszą, bogatą w owoce i warzywa.

Chodzi o te od usmiechu, przy ustach
Opublikowano

kompleksy maja tylko idioci i debile którzy nie potrafia czegos ze soba zrobic albo po prostu nie chca bo sie blokuja w swoim słabym i na wszystko podatnym mózgu, jestes dopiero w 3 gimbie, przez cale liceum czy gdziekolwiek pojdizesz bedziesz sie zmieniac, dojrzewać więc ogólnie nie ma co na swoja twarzpatrzeć, po prostu dbaj o higiene osobista, twarz Ci sie zmieni na bardzo dojrzałą typową meską morde dopiero po 18 czy 19 także wiesz, na luzno

Opublikowano

Daj zdjęcie to ocenimy czy rzeczywiście jest tak źle, zamaż oczy czy coś jak nie chcesz za bardzo się ujawniać :D

Opublikowano

nie da się :\ 

ale jest stronka na której masz ponad 50 technik masturbacji :)

wyslij plis

@anty warn

ja juz nie jestem takim grubasem jak bylem i jest ok

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

­Do twarzy są kosmetyki, na trądzik też. Chodzenie do lekarza nic w tym przypadku nie daje. Wiem sam po sobie.

Wystarczy kupić dobry żel do twarzy i jakiś specjalny na trądzik, np. antybakteryjny z aktywnym srebrem.

Co do zębów to jest ortodonta. Wszystko można zrobić, ale nie za jednym razem i nie w tym samym momencie.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...