Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AimZone

zaboobin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hxXddwN.jpg

JUŻ DZISIAJ

05.02!

18:00!

Cześć, na imię mam Maciek i chciałbym was zaprosić na nasz nowo powstały serwer.

Na sam początek troszkę o nas, czyli o administracji:

W zasadzie, jest nas tylko dwóch. Jak to mówią: nie ilość ale jakość. Zarówno Ja jak i mój kolega jesteśmy z rocznika 97, czyli w tym roku obchodzimy ostatnie -naste urodziny. Choć wiek nie zawsze idzie na równi z inteligencją - my gwarantujemy wam, że jesteśmy zarówno dojrzali jak i inteligentni. TosieG - właściciel serwera, jest na trzecim roku technikum informatycznego. Ja jestem w maturalnej klasie na profilu bio-geo, choć pasjonuje się programowaniem w języku Java.

Kacper jest właścicielem dedykowanej maszyny na której stoi już serwer teamspeak, dwie strony internetowe i serwer Minecraft.

Naszą wizją na niedaleką przyszłość jest stworzenie własnej serwerowni, pod którą moglibyśmy przyjąć obiecujące serwery do róznych gier.

No to troszkę na temat serwera:

Zauważyliśmy, że na dzień dzisiejszy nie ma żadnego dobrego serwera opierającego się na rodzaju rozgrywki który my reprezentujemy.

Mając ponad pięcioletnie doświadczenie z grą, postanowiliśmy wykorzystać zdobytą wiedzę i zapewnić graczom komfort w naszym świecie.

Tak powstał nasz serwer - mediumhc - wzbogacony o dziesiątki autorskich pluginów napisanych od samego początku do końca przez nas samych.

Zasada rozgrywki:

W naszym mniemaniu edycja serwera będzie trwała około dwóch, dwóch i pół tygodnia.

Stworzyliśmy warunki które umożliwią wam zbudowanie potężnego terenu gildii, pokażcie co potraficie i jak wielka  jest wasza wyobraźnia. Wyłammy się z bariery prostego żółwia i fosy. Zróbmy coś kreatywnego. Jedyna granica  siedzi w waszej głowie. Pokażcie, że waszej gildii się nie da podbić.

Co do typu rozgrywki, to jak wcześniej wspomniałem stworzyliśmy mediumhc. Mimo wszystko, nie ma tutaj komend /tpa które tylko psują rozgrywkę.

Każda kolejna edycja serwera to inny typ. Już mamy pomysł na coś innowacyjnego, na coś czego jeszcze nie było - ale o tym podzielę się z wami za trzy tygodnie.

Jeśli ktokolwiek z was jest zainteresowany, zapraszam was na teamspeak: ts.aimzone.pl

Na nasze forum: aimzone.pl

Możecie też śledzić naszą Minecraftową stronę: mc.aimzone.pl

No i do zobaczenia na otwarciu! 05.01.2016!

mc.aimzone.pl

Okażcie się najlepszymi, okażcie się najszybszymi, okażcie się nie do podbicia.

A no tak. i rekrutacja oczywiście otwarta. Szukamy jednej, ewentualnie dwóch osób na helpera, moderatora.

Osoby z uzdolnieniami graficznymi także mile widziane.

Pozdrawiam. :)

skkiR3E.png

YnQlDFu.png

MNsCGnK.png

Opublikowano

No nie powiem bardzo ładnie wszystko opisane serwer zapowiada się ciekawie no zobaczymy co z tego dalej będzie 
życzę powodzenia ;) 

75c2377d0268a.png

Opublikowano

Grafika na początku bardzo ładna, mógłbyś trochę popracować na resztą reklamy, jest trochę mało przejrzysta, ale ogólnie jest ok :)

Opublikowano

nie chciałem nasrać tego tekstu na grafice to wykorzystałem normalny tekst.

co mógłbym poprawić, żeby było bardziej przejrzyste? dzięki za rady. piona.

Opublikowano

Serwer stoi, odparliśmy trzy ataki. Ciekawe czym stanowimy takie zagrożenie dla innych serwerów, że trzeba nas atakować:D

Znaczy. W zasadzie to jestesmy mega dopracowanym serwerem, wszystko jest na picuś glancuś. Zawiedli tylko youtuberzy którzy wystawili się do nas dupą w ostatniej chwili. Mamy srednio 10 graczy na serwerze. Słabo jak na taki wkład pracy. Tak czy inaczej, zapraszamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...