Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jest szansa na unbana?

Dr. Nijanpasu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Niestety ostatnio dostałem bana za flejm. Jestem bardzo wybuchowym graczem. Jeśli ja zrobię błąd to od razu na chacie przeklinam na siebie, a jeśli mój sojusznik to na niego. Taki zwyczaj, charakter i niestety moja wybuchowość. Ale postanowiłem z tym skończyć i mam już nawet na to pomysł jak. Sens w tym, że nie wiem czy Riot mnie odbanuje. Myślicie, że gdybym mocno się rozpisał, przepraszał i obiecywał poprawę, byłoby to możliwe? Bo serio chciałbym konto odzyskać. Pozdro :)

Opublikowano

­Nie masz na to żadnych szans. Gdyby Riot dawał takie unbany to połowa społeczności chciałaby też dostawać. Po prostu musisz zacząć z nowym kontem, albo zakupić nowe(co też jest ryzykowne) i po prostu poprawić swoje zachowanie. Kup sobie jakąś gumową piłeczke i jak coś zjebiesz albo twój team to ściskaj nią, rzucaj po pokoju czy cokolwiek, byleby nie wyzywać na chacie. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

A ja kiedyś miałem już konto, ale tam zbanowane za #L i nagle wchodzę kiedyś i nie mam bana. Riot dał mi po jakimś czasie ( około pół roku później tam wszedłem ) czy jakiś bug czy co?

Opublikowano

Riot nie daje unbanów, które były słusznie nadane ;) Więc nie masz co pisać ticketa. Lepiej stwórz nowe konto bądź kup jakieś 30lvl unkraned za 50 zł (niestety możliwe jest to, że takie konto było robione za pomocą bota, przez co możesz wyłapać kolejnego bana)

916741414680034286162.png

Opublikowano

Z ciekawości zapytam, wspomniałeś że masz sposób żeby z tym skończyć, mogę wiedzieć jaki?  :pls:

Odnośnie unbana...  :((

Opublikowano

Z ciekawości zapytam, wspomniałeś że masz sposób żeby z tym skończyć, mogę wiedzieć jaki?  :pls:

Odnośnie unbana...  :((

Ano taki, że mam zamiar wyłączać chat. Kolega przesłał mi jakiś "skrypt" na wyłączenie chata. Oczywiście będzie problem z ss'ami, ale wystarczy często obserwować mapę ;)

Opublikowano

Ja jednak mam nadzieje ze nikt ci nie da ub, przez takich jak ty tylko gry sie przegrywa bo zamiast grac to pisza polowe meczu i odechcewa sie grac. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...