Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę się zalogować | Błąd zabezpieczenia pin'owego i crashing

Blueeyehawk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo. Tak jak w temacie juz trochę o tym powiedziałem to mam teraz kompletny problem z zalogowaniem się do gry.

1. Na moim komputerze nie wiem dlaczego ale po wybraniu postaci pokazuje mi się pasek ładowania a po chwili zamyka mi się gra i wyskakuje crash report. Próbowałem naprawić pliki ze 2 razy ale lipa.

2. Na komputerze mojej kuzynki gra działała bez zarzutu ale gdzieś 2h temu zaczął się problem po wpisaniu pinu. Ok wpisuje pin, wciskam przycisk do kontynuowania i, i, i! ..... nic. Ekran logowania jest, pin wpisany to jestem myśli że przejdzie do wyboru postaci, ekran z pinem już znikł i ekran logowania został taki jaki był. 30min czekania i dalej nic. Zamknąłem grę całkowicie, zrestartowałem komputer i odpalam na nowo żeby naprawić pliki i dalej do ch*** nic się nie dzieje.

Nie mam już sił do tego, będę wdzięczny za pomoc.

Do załącznika dałem zdj ekranu po wpisaniu pinu

post-1479483-0-84019200-1454351533_thumb.jpg

Opublikowano

Czasami tak się dzieje, że po błędach lub updateach czeka się po wpisaniu pinu nawet kilkanaście minut. Zależy od prędkości internetu. Kiedy Ci się to pojawiło? Bo jeszcze paręnaście minut temu serwery europejskie były OFF.

igNMhIy.png

Opublikowano

tzn pytasz się do drugiego? Jeśli tak to napisałem że około 2 godzin temu mi się tak zrobiło

Już powinno działać,ja spokojnie gram i inni gracze też :) PS.gram coś od 19:45

Opublikowano

tzn pytasz się do drugiego? Jeśli tak to napisałem że około 2 godzin temu mi się tak zrobiło

To, jak pisałam, od około 16 do prawie 20 serwery były wyłączone, dlatego też nie mogłeś się zalogować.

Co do pierwszego, jaki konkretnie raport Ci pokazuje? (treść)

igNMhIy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...