Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ETS 2 - brak zleceń i własnego pojazdu

Koxownik1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram od dziś w ets2 i od razu zaczynam na multi (nie odpaliłem singla) i po pierwszy zleceniu (początkowe) przenosi mnie do menu ,żeby wybrać zlecenie to nie moge niczego wybrać (nie ma żadnego zlecenia ) i nie mam własnego trucka więc nie idzie się przespać.A jak trzeba coś wpisać w config to nie wiem dlaczego ale w folderze nie mam żadnego configa ;(

2v1xidf.png

Opublikowano

Rozpocznij na singlu, kup własnego tira lub weź pożyczkę.

Gdy już będziesz miał własną ciężarówkę możesz grać na multi bez problemu.

3299714609807431174823.jpeg

Opublikowano

Ale co ma single do multi? 

Rozpocznij na singlu, kup własnego tira lub weź pożyczkę.

Gdy już będziesz miał własną ciężarówkę możesz grać na multi bez problemu.

2v1xidf.png

Opublikowano

To jest jeden a ten sam profil.

A na multi czasami nie ma zleceń na liście.

Jak masz własną ciężarówkę to jedziesz to firmy i masz zlecenie.

3299714609807431174823.jpeg

Opublikowano

Moje dokumenty > ets2 > odpalasz config i szukasz g_console 0 zmieniasz na 1. Wchodzisz do ets i robisz tak ja to tutaj jest:

- uruchom grę
- wpisz w konsoli komendę g_force_economy_reset 1
- wyjdź z gry
- uruchom ponownie
- wpisz komendę g_force_economy_reset 0

Opublikowano

Nie wiem czy dobry temat, ale warto spróbować, otóż kupiłem ets2 przez all.egro i gra smiga wszystko okej, ale dlaczego nie moge grac multi?

Opublikowano

Już ogarnąłęm

Musisz pobrać multi z strony ets2mp.

Masz na steam dodane? Jaki dokladnie blad?....

Nie wiem czy dobry temat, ale warto spróbować, otóż kupiłem ets2 przez all.egro i gra smiga wszystko okej, ale dlaczego nie moge grac multi?

Ale czy jak jestem w world of trucks czy moge zmienić miasto skąd chce brać zlecenia ?

2v1xidf.png

Opublikowano

Co do mnie to mi wogóle niie doszedł email z weryfikacja, rejestrowałem się na stronce podałem wszystko i miał przyjść i nie przychodzi, a potem próbuje i wykakuje że jest połączone z innym kontem steam, jakoś tak.
I teraz nie wiem co jest grane. Poradzicie coś?
Mam ściągniętego multiplayera, ale gdy tworzę konto na world of trucks wszystko idzie ok do momentu aż mam potwierdzić weryfikacje na email, podaj ten na którym mam także steam, ale nie dochodzi ten email i nie mogę się zalogować a co za tym idzie nie mogę zagrać  w multi.
Także ponawiałem wysyłanie weryfikacji email lecz też nic. L(
Proszę o jakąś pomoc.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ale co ma world of trucks do mp??? w tym wot mozesz sobie tylko tablice i avatar zmienic i masz tylko screeny nie potrzebujesz miec wota tylko miec ets 2 na steamie

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...