Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Lagi myszki"

Strength

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, 

od 2 dni w csie mam dziwnie lagi przy poruszaniu myszką, przerywa, ruchy czasami są wolniejsze (jakby czułość spadała), no coś dziwnego. Dzieje się to tylko na meczach, nigdzie indziej. 

Ping ~100, fps ~100, tak mam praktycznie zawsze i było dobrze.

W czym może być problem?

Opublikowano

Może to wina akceleracji? Masz ją włączoną w ustawieniach?

Istnieje też szansa, że to wina nawierzchni, po której poruszasz myszką (coś błyszczącego itd.). FPS są stabilne czy np. skaczą o 30-40? Jeśli skaczą to ogranicz je.

Sprawdź czy komp ci się nie grzeje.

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Wyłącz akleceracje, przyspieszenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Moje osiągnięcia życiowe:

✖ 25 ✖ 100 ✖ 250 ✖ 500 ✖ 1000 

Opublikowano

Akceleracja wyłączona, spadki pingu maksymalnie do ~70, rzadko. 

Nawierzchnia, to mam jakąś podkładkę dla graczy za 40 zł, no ale tylko w Csie się tak dzieje, a temperatura na karcie niecałe 50 stopni

Opublikowano

Miałem kiedyś tak. Mi pomogło trochę ją wyczyścić z tej dolnej strony. Miałem tak, że gram i w połowie meczu mocno mi spadły FPS tak jak to opisałeś. Spróbuj :)

Opublikowano

Ktoś mi temat przeniósł, choć związany jest on stricte z csem, ale mniejsza.

Zauważyłem, że chyba te lagi są związane są jednak ze spadkami fpsów. Mam ok 120 i nagle spada do 50, no i lagi nie są tylko na myszce, ale ogólnie, a najlepiej to widać przy strzelaniu, bo się nie da skupić i nie ma skilla :/

Albo też chodzić może o ping, wcześniej miałem 100 i było dobrze, tak mam zawsze jak internet dobrze chodzi ( bo z plusa ), a teraz też 100, ale po limicie jest, nie wiem czy to jakaś różnica. 

Jak gram z botami to normalnie 100-120 fps i wszystko dobrze.

Co myślicie ?

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...