Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restarty komptera..

hanys94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć, mam problem a mianowicie przy większym obciążeniu mój komputer się restartuje - 0 bluescreena, gdy zamowilem komputer na początku miałem tak samo...

http://www.morele.net/inventory/info/95ZcZp/

odesłałem do nich po czym stwierdzili ze update biosu pomógł.. po 8 miesiącach problem powraca.. bios update`owałem i nic nie pomogło.. w grach metin2, cs:go, lol nie resetuje się nawet przy nagrywaniu.. gta v i już jest restart.. nie zawsze, czasami, raz po 5 minutach, raz po godzinie raz wcale.. nie mam pojęcia o co chodzi, ma ktoś jakiś pomysł?:>

Opublikowano

Liczysz że my za ciebie pomierzymy w twoim komputerze temperatury na grafice i procesorze w czasie spoczynku i działania albo na chwile przed wyłączeniem? 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Liczysz że my za ciebie pomierzymy w twoim komputerze temperatury na grafice i procesorze w czasie spoczynku i działania albo na chwile przed wyłączeniem? 

Jakim programem polecasz mierzyć? 

@edit:

mialem bf3 odpalonego w oknie, grałem i patrzyłem na temp.. grafika max 69 procek max 58 :x 

podczas spoczynku grafa 50 a procek 38 :D

Opublikowano

Licencja nie ma znaczenia.

HW Monitor lepszy, SpeedFan jest od prędkości wentylatorów, a nie mierzenia temperatur.

Ja bym sprawdził na innym zasilaczu, markowym oczywiście.

Opublikowano

Licencja nie ma znaczenia.

HW Monitor lepszy, SpeedFan jest od prędkości wentylatorów, a nie mierzenia temperatur.

Ja bym sprawdził na innym zasilaczu, markowym oczywiście.

Wszyscy polecali właśnie ten =D nie mam raczej możliwościi sprawdzenia na innym ;/ 

Opublikowano

A dysk masz caly sprwany? Moze zrob tak: wyciagnij karte graficzna i odpal cs go na zintegrowanej (csgo bo tylko on bedzie jako tako dzialal na igpu) i powiedz czy dalej tak. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

A dysk masz caly sprwany? Moze zrob tak: wyciagnij karte graficzna i odpal cs go na zintegrowanej (csgo bo tylko on bedzie jako tako dzialal na igpu) i powiedz czy dalej tak. 

@Oski0202

Tylko, że przy csgo wogle nie nastepuje restart.. :x 

Opublikowano

Cs go prawie nie obciaza karty, moze zasilacz nie ogarnia pod obciazeniem, chociaz powinien w teorie

@Oski0202

Czyli co, podlaczyc monitor pod płyte główną? =D i sprawdzić, tak?

Opublikowano

No chlopaki.. Teraz to sie zdenerwowałem.. odlaczylem zasilacz od 1 komputera, od drugiego, wrzuciłem zasilacz podłączam aż nadszedł czas na karte graficzna.. patrze i.. kabel idący z zasilacza ma 6 pinów, i 2 oddzielne.. łącznie 8, a karta graficzna potrzebuje 14 :O o co tutaj chodzi? jestem w tym zielony.. ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...