Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent na urodziny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problemo, chce zrobić ziomkowi prezent tylko nwm co kupić), myślalem na jakimi koszulkami itd z nadrukiem, ziomek lubi infe i rzeczy z nią związane. Help me!

A i czy macie doswiadzczenia z kupowaniem na cupsell ,bo znalazlem jakis sklep tylko on ma jeden nadruk http://geekobay.cupsell.pl/

a ceny nie są jakieś duże

Opublikowano

­Koszulka z ciekawym, oryginalnym nadrukiem związanym z jego hobby to dobry pomysł. Cupsell jest jak najbardziej okej, zamawiałam tam różne rzeczy i problemu nie było, tyko bierz pod uwagę dostawę, abyś zdążył przed wszystkim. Jeśli lubi jakieś gry to może jakąś grę mu kup? A jeśli coś o programowaniu to może jakąś książkę, w formie poradnika czy coś. W empiku z pewnością coś takiego powinno być.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Cześć, a lubi czytać książki? Teraz jest w sumie moda na czytanie :) Jeśli lubi sport to może być właśnie o takiej tematyce. Znalazłam książkę "Bardzo Długi Bieg" na Libra.pl, kosztuje poniżej 20 złotych czyli naprawdę nie wiele. Ja bardzo lubię biegać i sama chciałabym dostać taką książkę, niestety często dostaje tylko kwiaty :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...