Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieranie w Niemczech

paniq123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam użytkowników MPCForum. Ostatnio korci mnie takie pytanie, ponieważ czytałem na różnych stronach że to pobieranie z torrentów w niemczech czegokolwiek jest nielegalne i tylko torrenty które cos udostępniają. I takie pytanie, czy gdybym chciał cos pobrać, załóżmy że film, piosenkę czy nawet grę z hostingu itd (oceanofgames?) przez przeglądarkę jest scigane? Otóż w te wakacje cos tam pobierałem (chyba grę ponieważ dostałem nowy komputer i nie miałem nic ze sobą więc pobrałem) ale nie byłem swiadomy konsekwencji, po pół roku nic nie przyszło do zapłaty, a dostawca internetu to ??AVM??

Opublikowano

Mój kolega mieszka w Niemczech i boi się pobierać czegokolwiek nielegalnie, bo mogą dojebac 500.

Jak to jest na serio to nwm.

Opublikowano

Za pobranie muzyki ziomeczek dostał 2000€, a poszedł do sądu zniżyli mu do 700€ i 500€ za adwokata ;P

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Forum nie wspiera piractwa, także nie udzielamy odpowiedzi.

Opublikowano

Forum nie wspiera piractwa, także nie udzielamy odpowiedzi.

A ja udzielę, formalnie mogą ci wlepić karę, ale to zależy raczej od twojego dostawcy. Może przymknął oko ten jeden raz. W Polsce też to jest karalne, a ja jakoś nie jestem za kratkami.

Opublikowano

Nie wiem dokładnie jak to jest,kiedyś ściagałem piosenki z yt i nic nie bylo.Na pewno z torentów filmów nie ściagaj,moj kolega z pracy dostał 1.2k za JEDEN film,na szczęście na raty :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...