Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie co do serwerów gry

dasH2308

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio zacząłem grać w B&S i stworzyłem sobie postać na serwerze Ebonhall (czy jakoś tak), ale niestety podczas walki z czymkolwiek odczuwam nieprzyjemne lagi, przez które często zdarza mi się umrzeć, i stąd moje pytanie, na jakim serwerze są najmniejsze lagi, lub na jakim serwerze wy owych lagów nie uświadczyliście. Dodam jeszcze że internet mam raczej dobry, 20mb/s.

Opublikowano

Sewer nie ma znaczenia dopóki jest to serwer Europejski a ty na takim grasz więc nie ma różnicy jaki serwer wybierzesz. Lagi serwera się czasami zdarzą (ponieważ nie są najlepsze nie oszukujmy się) jednak to o czym ty mówisz to nie jest raczej wina serwerów gry. Problem musi istnieć u ciebie.

没我爱

Opublikowano

Sewer nie ma znaczenia dopóki jest to serwer Europejski a ty na takim grasz więc nie ma różnicy jaki serwer wybierzesz. Lagi serwera się czasami zdarzą (ponieważ nie są najlepsze nie oszukujmy się) jednak to o czym ty mówisz to nie jest raczej wina serwerów gry. Problem musi istnieć u ciebie.

No to w takim razie ja się zaczynam bać, jak mocny internet trzeba mieć aby grać bez lagów w B&S, jeżeli kolega z 2 razy mocniejszym internetem od mojego też odczuwał lagi...

Opublikowano

No coż, znam ludzi, którzy mają 2 razy słabszy internet od ciebie i lagow zadnych nie maja. To potwierdza teorie kolegi wyzej- wina lezy u ciebie. Masz antywirusa?

Opublikowano

No coż, znam ludzi, którzy mają 2 razy słabszy internet od ciebie i lagow zadnych nie maja. To potwierdza teorie kolegi wyzej- wina lezy u ciebie. Masz antywirusa?

tak, posiadam antywirusa,a mianowicie Nortona

Opublikowano

Trial czy platna wersja? Przeskanuj pelnym skanowaniem (jesli masz trail, to pewnie od dawna nie masz aktualizacji ;>) i napisz na forum informatycznym (jezeli chcesz konkretne, to napisz na pw), zeby sprawdzili logi. Moze to byc wina po prostu zinfekowania komputera albo instalowania najrozniejszych toolbarow

Opublikowano

Wersja płatna. A jeśli chodzi o toolbary to takowych nigdy nie instalowałem i nie instaluje, a co do zainfekowania komputera to formatuje go co pewien czas (ostatni format robiłem jakieś 2-3tyg. temu), ale przeskanuje komputer i zobaczymy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...