Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupowanie konta

TRV14E

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Grałem w lola do końca sezonu 3, straciłem konto i nie ma szans żeby je odzyskać(próbowałem wielokrotnie), w każdym razie, nie chce mi się nabijać od zera lvla 30 bo nie mam aż tyle czasu, chciałbym pograć, na allegro widzę że sa do kupienia konta unraked(expione botami, wiem), i mam pare pytan.

1. Na koncie znajduje sie 35-40k ip, czy wystarczy to zeby kupic runy pod ad i ap + kilka postaci(tanszych) zeby moc od razu grac rankedy?

2. Czy ktos juz kupowal takie konta? Zastanawiam sie czy sa banowane czesto czy raczej nie.

Nie chce kupowac konta od "kogos" bo takie konto zawsze wraca do wlasciciela ;)

Opublikowano

banowane bo expione przez volibota... sam dis kupil sobie konto wyexpione na botach i bach, polecial ban. kup sobie na ebay konto expione przez czlowieka :)

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

banowane bo expione przez volibota... sam dis kupil sobie konto wyexpione na botach i bach, polecial ban. kup sobie na ebay konto expione przez czlowieka :)

Z disem to inna sprawa była bo to osoba medialna i wystarczyło że paru łebków go zreportowało i tyle. Zastanawiam się też nad kupnem zwykłego konta od gracza, tylko pytanie czy po tygodniu nie odzyska go...

Opublikowano

Zdecydowanie odradzam kupno jakiegokolwiek konta, łatwo jest je odzyskać przez support ( nawet jak się zmieni maila ), ewentualnie dostaniesz bana za jakis czas za expione botem konto. Najlepiej popytaj zaufanych znajomych, może oni mają konto na sprzedaż/do oddania.

Opublikowano

1. Jeśli dobrze to rozegrasz to powinno wystarczyć

2. Kupowałem nie raz, wszystkie banowane po około 1-2 miesiącach :) Odradzam, gdyż konta są expione na botch a za to są bany :)

916741414680034286162.png

Opublikowano

Kupione konto od pewnej allegrowiczki unranked jeszcze wtedy sezon 5 .Juz ponad rok i 2 miesiace, zero problemow. Jak trafisz na uczciwa osobe , to nie bedzie problemu mysle.

Opublikowano

1. Tak, jak dobrze zarządzisz

2. Nie wiem jak teraz ale z 1,5 roku temu kupowałem to chodziło z pół roku a później sprzedałem.

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

Mogę się wypowiedzieć na temat kont z allegro "expionych na botach", bo sam w tym siedzę.

Jeżeli konta nie dostały bana w trakcie expienia ani w ciągu ~~ 2 tygodni od osiągnięcia 30 poziomu to takiego bana już nigdy nie otrzymają. Przynajmniej nie z powodu "expenia na botach". 
Konta expione na botach są banowane falami, więc sprzedający nie jest w stanie określić, czy konta dostaną bana czy nie, jeśli nie odczekał tych +- 2 tygodni od wbicia 30 poziomu.
Sam obecnie mam konta na EUW 30 poziomy 25-30k IP, jednak czekam właśnie jakiś czas, żeby się upewnić, że konta nie dostaną bana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...