Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co dodać na serwer hardcore, aby serwer stał się dobry?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co moge dodać do serwera hardcore aby serwer był zajebis**

Bany po śmierci, brak faworki, paczka antycheat. 

­

Opublikowano

Bany po śmierci, brak faworki, paczka antycheat.

­

Paczka antycheat nie sprawia ze serwer jest lepszy...

A skoro juz i tak trzeba pobierac paczke to moze dodac jakies nowe itemy? Kilka lukow z innymi teksturami, miecze nowe itd

Opublikowano

Żeby stworzyć serwer, który się rozwinie to musisz przede wszystkim posiadać duże zaplecze finansowe.

Dodatkowo na pewno musisz posiadać autorskie pluginy a nie zlepki z internetu..

Dorosłą administrację oraz brak jakiś udogodnień w ItemShopie..

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Paczka antycheat. Bazary antyrelog ogarnieta administracje

Chcesz współprace?

pisz do Nas!

Napiszemy wszystkie

pluginy!

Opublikowano

Mi się wydaje że te bazary paczki antycheatów itp zepsuły klimat. proponuje czysty serwer Hardcore czyli: Gildie, Bany po śmierci, drop ze stone bądź rud, brak pluginów na stowniarki, brak vipów, brak kitów. 

O

/V\

/''\

Opublikowano

Żeby stworzyć serwer, który się rozwinie to musisz przede wszystkim posiadać duże zaplecze finansowe.

Dodatkowo na pewno musisz posiadać autorskie pluginy a nie zlepki z internetu..

Dorosłą administrację oraz brak jakiś udogodnień w ItemShopie..

A powiedz mi czym się różni plugin autorski od pluginu który udostępnie na mpc?

Pluginy xcraftersów i mchc były autorskie, a teraz je znajdziesz w internecie, już nie są autorskie?

Nie wiem czy dokładnie różni się plugin z internetu a autorski, a twoim tokiem myślenia, wygląda na to

że bardzo. Dzisiejsze pluginy z internetu, np premium spigota, lub darmowe, mają takie pole popisu co do

konfiguracji, że zrobisz z tego swój "autorski plugin"

Co do  samego tematu.

Standardowy hc, bez kitów, w is nic co ułatwi grę (jedynie jakieś dodatki kosmetyczne? lub coś takiego)

Opublikowano

A powiedz mi czym się różni plugin autorski od pluginu który udostępnie na mpc?

Pluginy xcraftersów i mchc były autorskie, a teraz je znajdziesz w internecie, już nie są autorskie?

Nie wiem czy dokładnie różni się plugin z internetu a autorski, a twoim tokiem myślenia, wygląda na to

że bardzo. Dzisiejsze pluginy z internetu, np premium spigota, lub darmowe, mają takie pole popisu co do

konfiguracji, że zrobisz z tego swój "autorski plugin"

Co do samego tematu.

Standardowy hc, bez kitów, w is nic co ułatwi grę (jedynie jakieś dodatki kosmetyczne? lub coś takiego)

Niestety muszę Cię zasmucić. Te pliki były stworzone z myślą o danym trybie i w ten tryb kierowane. Pluginy, które są dostępne na internecie mają zbędne opcje. Przykładowo plugin na drop, obecnie najlepszy pod serwery survival to AwesomeDrop. Ale przykładowo gdy go wrzuci na serwer hardcore to serwer Tylko na tym straci. OPTYMALIZACJA ponad wszystko. Zrozumiecie to słowo to serwery wreszcie powstaną na jakimś tam poziomie..

Myślę, że rozwiałem Twoje wszelkie wątpliwości.

Pamiętaj by obecny serwer hardcore tworzyć już na sektorach. Duża ilość graczy jest wskazana na obecnych serwerach survival. Spigot utrzyma Ci jakieś 500-600 graczy przy dobrej optymalizacji.

Ważne także byś słuchał rad graczy, pamiętaj, że to oni są najważniejsi!

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Polecam go dobrze rozbudować jakiś cobbelx, Funyguils polecam masz tam na tabie top graczy i top gildii odrazu masz tam gildie i drop bardzo łatwe do obsługi

Opublikowano

­Najlepiej to nic, bo nie przywrócisz czasów starych serwerów :(. Te lagi kiedyś <3, teraz T_T

Pomogłem, strzel duży przycisk Lubię To!­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...