Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Okropne pobieranie -> 0 kb/s

Radzisz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj znalazłem tą zacną z wyglądu gierkę i postanowiłem sobie pograć. Problem pojawił się już przy zakładaniu konta, bo nie można założyć konta na mailu z @gmail.com(smutne...), no ale jakoś sobie poradziłem. Największy problem to pobieranie najnowszej wersji przez launchera. Serio to ma tak wyglądać? Wczoraj od godziny 19 do 23 ściągnęło mi jakieś 2%, po czym zostawiłem laptopa i ściąganie na noc. Rano patrze a tu 15% ; O!!! Ściąganie wygląda tak: Jest download rzędu 500kb/s i zaraz spada do 0, po czym znowu powtórka z rozrywki, wbija momentalnie do 500 i momentalnie spada do 0. Tak to ja nigdy tej gry nie ściągnę. Mam dobry internet, inne gry ściągam z prędkością od 3 do 10 mb/s, a to to jakieś nieporozumienie. Jest jakaś inna opcja ściągnięcia tej gry? Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie rozumiem czemu miałeś problem z założeniem konta na mail z gmaila. Sam taki posiadam i nie miałem żadnych problemów. Tak samo pobieranie gry poszło mi szybko i przyjemnie, a robiłem to dzień po premierze.

Opublikowano

Nie rozumiem czemu miałeś problem z założeniem konta na mail z gmaila. Sam taki posiadam i nie miałem żadnych problemów. Tak samo pobieranie gry poszło mi szybko i przyjemnie, a robiłem to dzień po premierze.

Ja dzień po premierze tez pobierałam i strasznie wolno to szło. (nie z winy mojego neta)

Autora mogę jedynie "pocieszyć" tym, że nie jest jedynym, który ma taką sytuację. A na gmailu też konto rejestrowałam, więc nie wiem z czym możesz mieć problem.

Opublikowano

Co do maila to nie pamietam dokladnie jaki byl blad ale brzmial on mniej wiecej tak ze ten adres nie jest obslugiwany. Zalozylem nowy mail na o2 o takiej samej nazwie, tylko wiadomo bylo @o2.pl i poszlo bez problemu. Nie wiem o co chodzilo ale mniejsza o to.

Nie pociesza mnie to nic a nic. Chcialbym pograc a z takim pobieraniem to nigdy to nir nastapi... Nie ma na prawde jakiegos alternatywnego sposobu downloadu?

Opublikowano

Mi też tak szło, w dodatku wypadły 3 błędy, ale to nie problem bo na końcu wszystko się ładnie naprawiło. Trzeba być cierpliwym, innej opcji chyba nie ma, powodzonka!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...