Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie słuchawki do 100 zł?

TheRyuuzaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Chciałbym byście doradzili mi jakie słuchawki zakupić, jakieś nie za drogie a w miarę dobre. 

Budżet to może +/- 100zl

.

Opublikowano

Mniej niż 100zł - Superlux HD681. Dźwięk jak na tą cenę jest naprawdę dobry, mają trochę basu, ale też nie za dużo. W standardzie trochę nie wygodne, ale po skarpetkowym modzie, który swoją drogą jest banalny do zrobienia, ta wygoda się poprawia

Słuchawki: http://proline.pl/?p=SLX+HD681B&utm_source=skapiec.pl&utm_medium=referral

Mod: http://pokazywarka.pl/skarpetkowy_mod/

Więcej niż 100zł - Superlux HD669, tutaj już kwestia dźwięku jest trochę inna. Basu też jest trochę, jest kapkę zimny. Wysokie tony są dosyć łagodne, a wszystko jest w zamkniętej obudowie izolacyjnej. 

http://www.ceneo.pl/12079980

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Hmm, może podawajcie sluchawki po prostu jakie znacie najlepsze, nie ma ceny maksymalnej (ale jakies rozsądne)

@Zeciarz

Mysle nad tymi za 90zl, w czym pomaga ten skarpetkowy mod? XDD

.

Opublikowano

Hmm, może podawajcie sluchawki po prostu jakie znacie najlepsze, nie ma ceny maksymalnej (ale jakies rozsądne)

@Zeciarz

Mysle nad tymi za 90zl, w czym pomaga ten skarpetkowy mod? XDD

Głównie w wygodzie.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Pomoże, ale te mody nie są takie bardzo potrzebne, jak będziesz korzystać ze słuchawek długo, to się przyzwyczaisz.

Ja do EDM używam, dobre są.

W przypadku HD681 pomaga to bardzo, bo w nich uszy się szybko pocą.

Opublikowano

Superlux HD681, Maxell Retro DJ, modowane Fatal1ty HS-800, używane i modowane Shure SRH240, używane Superlux HD669/HD668B. Pewnie jeszcze coś da się kupić w tej kasie ale tyle pamiętam. 

Opublikowano

Ja osobiście polecam Modecom MC-828 Striker
Słuchawki Hi-Fi , bardzo dobre brzmienie w grach jaki i podczas słuchania muzyki.

//Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Daniel wymienił wyżej, mam sam HD 669- powiem nie jest źle, jest dosyć dobrze.

Fatalitki testowałem i powiem tak, pozycjonowanie jest dosyć dobre do 100 zł bym brał maxell retro, Superlux HD668B ew fatalitki.

Opublikowano

Chyba nikt nie zauważył mojego postu.

Prosiłbym jeszcze raz by podawać słuchawki bez ceny maksymalnej ale oczywiście rozsądnej.

Osobiście preferuje 150-200zl, ale jak wczesniej wspomnialem nie ma ceny maksymalnej.

Chodzi mi w słuchawkach o wygode (najbardziej), jak i dość przyjemną jakość dźwięku. 

Z tego co czytalem to wyżej wymienione przez was słuchawki nie są zbyt wygodne.

.

Opublikowano

Moze tak walniesz od razu hyperX cloud? Wydasz 300zl, ale sa to dobre sluchawki, albo takstar pro80 + welurowe pady i wyjdzie na to samo, bo to te same sluchawki. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Nie polecam chyba zadnych sluchawek od SS w sumie, zwlaszcza nowych, bo uzywki to tez troche inny temat. Chodzi o jaka karte dzwiekowa? Bo jesli masz na mysli, te dodawana do "dwojek" to pewnie zadna, bo jest slaba, ale tak na ogol to (nawet xonar dg/x) karta dzwiekowa robi roznice we wszystkich sluchawkach.

Opublikowano

@Oski0202

Więc najlepszym wyborem są te słuchawki, tak?

http://www.x-kom.pl/p/190028-sluchawki-kingston-hyperx-cloud-headset-czarne.html

Z tego co widzę, w zestawie jest sporo akcesoriów.

O co dokładnie chodzi z ,,Karta dźwiękowa z podwójnym wtykiem 3,5mm''

Jeżeli byś mógł to wytłumacz to jakoś dogłębniej, bo nie jestem za bardzo obeznany w tych tematach.

@Zeciarz

.

Opublikowano

Znaczy chodzi glownie o to, ze masz dwa jacki, jeden od mikrofonu, drugi od samych sluchawek, bo wiesz, niektore lapki, albo jak chcesz uzywac mikro w telefonie to wszystko musi byc w jednym jacku, a pewnie dostaniesz taka przejsciowke (choc nie jestem pewny), zapytaj Zeciarza, bo on ma te sluchawki.

Opublikowano

@Zeciarz

Polecasz te słuchawki HyperX Cloud? 

Jestem ich posiadaczem i jestem bardzo zadowolony, ale jak je do rąk dostaniesz to zmień pady na welur (w pudełku będą). Pamiętaj żeby kupować Cloud 1.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...