Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Wybór Championa za 4800

Gargul32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Potrzebuje pomocy w kupnie championa za 4800 PZ.

Wolę postacie na top/bot/jungla

Chciałbym aby postacie nie były też zbyt trudne

Piszcie swoje propozycję :)

Dzięki!! 

Opublikowano

Dla mnie Fiddle to bardzo dobra postać do jungle :) Banalnie zabija potworki w jungli, nie ma żadnych problemów. Ganki są naprawdę świetne, ten silence i fear... a od 6 poziomu ganki są wyśmienite. Do tego posaida duży dmg i naprawdę przydaje się w teamfightach :) 1v1 przy dobrym kombo (q,e,w) jesteś w stanie zabić przeciwnika nie otrzymując obrażen :) 

916741414680034286162.png

Opublikowano

Wukong Wukong ma nie zbyt duże dmg ale na jungle jest bardzo dobry szybko czyści a ganki są dobre od 3 lvl możesz już gankowac ganku tylko jak przeciwnik się zabardzo wysunie a jak stoi blisko wieży to bij tylko moby w jungli

jeszcze Jarcan 4 dobry jest na jungle i łatwy ale polecam bardziej Wukonga

na topa fajna i łatwa postać to Irelia i w dodatku ma fajny i tani skin Irelia Ostrze Nocy

Opublikowano

na topa to może Riven?

• mobilna

• posiada stuna

• dość daleki ult

• brak many/energii

• ma tarczę

• może przeskoczyć coś :v 

Opublikowano

@LoveTherapy Riven to champ wymagający jednak skilla i trzeba nią sporo grać Autor chciał coś łatwego

Od sb polecam na jungle Sejuani bardzo silny tank,Stun na ulcie ,dmg obszarowy=łatwiejszy clear jungli,Dash który jest pomocny na gankach

Graves-obecnie silny na top oraz jungle

Ezreal-grany blue ez na midzie oraz adc,możliwy też do grania jg

Opublikowano

@LoveTherapy Riven to champ wymagający jednak skilla i trzeba nią sporo grać Autor chciał coś łatwego

Od sb polecam na jungle Sejuani bardzo silny tank,Stun na ulcie ,dmg obszarowy=łatwiejszy clear jungli,Dash który jest pomocny na gankach

Graves-obecnie silny na top oraz jungle

Ezreal-grany blue ez na midzie oraz adc,możliwy też do grania jg

Nie ma trudnych postaci, mają inną mechanikę. Trzeba po prostu zagrać kilka razy i ocenić postać. Wszystkiego da się nauczyć. Ja ma przykład z 2 tygodnie temu grałam pierwszy raz Riven i nie wydawała mi się ciężka do opanowania, gdzie uciekam od topa jak diabeł od wody swieconej. :D

Mogę zaproponować jeszcze Vladimira. Wrodzony life steal, brak many/energi, mobilny, spore obrażenia, dobry na topa i mida. Łatwo może kogoś skontrowac.

Opublikowano

autor chciał 2 tygodnie temu nie wiem po co LoveTheraphy spamujesz

żeby nie dostać ostrzezenia:

kup soraka łatwa szybko czyści jungle przeciwnika gdy on jest na respie i pomaga ci grałeś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...